Andrea Verešová si vyzkouší roli porotkyně v modelingové soutěži

Andrea Verešová si vyzkouší roli porotkyně v modelingové soutěži

Kategorie: CELEBRITY

Ačkoli má modelka Andrea Veršová v současnosti nabitý program, našla si čas, aby své agentuře Czechoslovak Models a časopisu Bravo Girl pomohla při organizaci 13. ročníku modelingové soutěže Girl! 2012.



Stala se tváří celého klání a bude osobně posuzovat mladé dívky při castingu, který se uskuteční už v druhé polovině dubna. „Těším se na casting i finálový večer. Doufám, že se nám podaří najít nové krásné tváře, které uspějí ve světovém modelingu a budou dál šířit pověst o půvabu našich dívek,“ dodala Andrea.

Andrea Verešová

Do soutěže se mohou hlásit i teenagerky ze Slovenska, Andrea ale nemá strach, že by jako Slovenka některé národnosti nadržovala. „Budu objektivní, i když někdy rozhodování asi nebude jednoduché. Sama jsem v patnácti letech vyhrála na Slovensku soutěž Miss Junior, takže vím, co dívky čeká. Byla to úžasná zkušenost, hodně mě to naučilo a získala jsem řadu kontaktů i kontraktů. Určitě doporučuji, aby slečny účast v soutěži zkusily. Jak vždycky říkám, risk je zisk,“ prozradila na závěr modelka.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle