Celebrity ordinovaly v Zelené zahradě

Celebrity ordinovaly v Zelené zahradě

Kategorie: CELEBRITY

Slavnostního otevření nové restaurace Zelená zahrada na Vinohradech se včera zúčastnily desítky celebrit.



K nepřehlédnutí byl zejména Petr Janda s manželkou Alicí. Párty se dále zúčastnili režisér JurajJakubisko s manželkou Deanou, Markéta Hrubešová, Miroslav Táborský s chotí, Ondřej Soukup a Yvetta Hlaváčová. Režisér Ordinace Jiří Adamec se přišel podívat společně s manželkou Janou na Zahradu zelenou. Otevření restaurace Zelená zahrada udělalo radost zejména celebritám žijícím na Vinohradech, kde podobná restaurace opravdu chyběla - Dušanu Kleinovi, Ondřeji Soukupovi, který patří ke stálým hostům nebo Zuzce Štěpanovské. Petr Muk se již bohužel nezúčastnil, ač si ji před dvěmi měsíci, kdy byla Zelená zahrada uvedena do provozu, také oblíbil. Petr Novotný dorazil s manželkou, mladší dcerou a vnučkou. Nechyběly ani další krásky české scény jako Sandra Nováková, Nikol Štíbrová, Mirka Košťanová, Míša Ochotská, Hanka Mašlíková, Eva Ujfaluši a také rozvádějící se Daniela Révaiová.

Zelená zahrada

Večerem provázela elegantní dáma, Pavlína Filipovská, která při úvodním proslovu zavzpomínala na legendární Čínu ve Vodičkově ulici, která znovu ožívá v Zelené zahradě a stává se opět mekou čínské kuchyně v Praze. Společně s Petrem Novotným při oživení starých vzpomínek se neudržely dojetí a nechaly volný průběh svým emocím. Herečka Veronika Freimanová se po galantním přivítání s režisérem Dušanem Kleinem šla přivítat s dcerou Terezou Brabcovou. Kouzelná atmosféra a zeleň zahrady obě učarovaly a především je zaujaly želvy a jeseteři v jezírku hned za zimní zahradou.

Vyvrcholením akce se stala dražba díla Kristiána Kodeta, který se akce samozřejmě osobně zúčastnil jako čestný host. Výtěžek dražby putuje na konto Plaváček a šťastným dražitelem, který obraz ve jménu charitativní akce pro Nadaci manželů Jakubiskových získal, se stal designer TV Prima Petr Slezáček. Tombola, která následovala po dražbě, potěšila řadu přítomných hostů, zejména pak Miroslava Táborského, který vyhrál využití vozu Infinity na víkend.

Famózní kapela Bisquit time v čele se zpěvačkou Karolínou Ruppert provázela celým večerem a hosté se příjemně bavili.

Legendární pokrmy z Číny v zelené oáze na Vinohradech

Svěží atmosféru a příliv legendárních orientálních chutí si můžete vychutnat v oáze restaurace Zelené zahrady v širším centru Prahy. Dominantou nově otevřené restaurace na Vinohradech je skutečně ojedinělá zahrada s neotřelou atmosférou Orientu, v jejímž lůně vévodí jezírko s koi kapry a jesetery, lemované moderní kamennou architekturou, která vytváří nezapomenutelnou scenérii svým citlivým zakomponováním do celkového prostoru.

Zelená zahrada

V nastávajících letních měsících se vybízí posezení v romantickém prostředí zahrádky restaurace Zelené zahrady jako příjemná varianta, jak strávit večer v klidné části Prahy na Vinohradech, kde obdobnou zahrádku jen těžko pohledáte. Restaurace a bar Zelená zahrada je právě svou půvabnou zahrádkou a romantickým, moderním vzezřením to, co dodává Vinohradům jiskru a čarovnou atmosféru. Vychutnejte si pod širým nebem uprostřed zeleně lahodné pokrmy mistrných kuchařů z legendární Čínské restaurace z Vodičkovy ulice v čele s Václavem Malíkem, který do svých pokrmů odráží své cenné více než čtyřicetileté zkušenosti v oboru, na vše dohlíží mistrný šéfkuchař Ladislav Lacina. Božské kuře na pomerančích, lahodící jak oku, tak chuťovým pohárkům, si zejména oblíbil Karel Gott.

Šéfkuchař Ladislav Lacina dále doporučuje všem gurmánským labužníkům hovězí steak s rozmarýnovou terinkou a glazírovanou šalotkou, demi glass nebo kachnu na pálivém zelí, milovníci středomořské kuchyně pak uvítají excelentní chobotnici s rizotem nero. Restaurace Zelená zahrada potěší milovníky nejen čínské kuchyně, ale také oslní svým uměním na poli kuchyně mezinárodní, o čemž se můžete přesvědčit nejlépe na vlastní kůži.

Restaurace je rozdělena do dvou pater. V horním patře se nachází bar, kde Vás šikovní barmani potěší skvělým míšeným nápojem. Ve spodní části se pak nachází restaurace, která je propojena na terasu s venkovní zahradou. Lehký a moderní interiér, inspirovaný asijskou tematikou, je oživen bujnou zelenou vegetací, pohodlným designovým venkovním nábytkem. Ve spodní části restaurace si můžete vychutnat kvalitní whiskey s doutníkem a příjemně relaxovat pohledem do otevřeného ohniště krbu, které se v této části restaurace nachází.

Ke stálým hostům restaurace se již po několika týdnech jejího provozu začlenili Ondřej Soukup, Kristián Kodet, Jiří Lábus, Ladislav Štaidl a řada dalších významných osobností české scény.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle