Cesty domů vedou přes Golema

Cesty domů vedou přes Golema

Kategorie: CELEBRITY

Na předvánoční setkání se těšilo již několik měsíců šest hereček a kamarádek ze seriálu Cesty domů. Tuto partu sblížil krátký pobyt na začátku prázdnin v Řecku. Zcela nečekaně tato nesourodá skupina hereček vesta sblížila a od té doby se začala scházet a plánovat další výlety.



Poslední setkání si herečky domluvili v salonku restaurantu U Golema. Místo hezky v centru, na metro kousek a salonek pouze pro ně, ceny rozumné, vstřícná majitelka Vlasta, to jim samozřejmě vyhovovalo.

První na místo dorazili samozřejmě ty, které to mají nejdále a hned začalo pravé ženské brebentení, co která má nového, jak hodnotí prstýnek, sluší mně to a tohle raději si nedám, jak zvládají děti školu, znělo na přeskáčku. Ale tak jak to před Vánoci má být, děvčata si přinesla také dárky. Miluška Šplechtová se radovala z textilního andílka, Vendulka Křížová z krásné perníkové komety, Kamila Špráchalová přinesla všem prímový krém na ruce a ona byla ta, která se ze všech dárků nejvíce a nejzvučněji radovala. S fotkami svého letošního Františka se pochlubila tisková mluvčí TV Prima Jana Mrákotová. Pak ale přišla tmelící osobnost celé party Iva Kubelková. Když vstoupila, vypadala, jak když poprvé objevila nákupní centrum a musela vše, co uviděla nakoupit. Tak byla ověšena taškami. Poté půl hodiny třídila, co dovlekla a následně všem děvčatům vyrazila dech. Obrovské množství skvělých kosmetických výrobků. A navíc každé z nich nadělila, co právě potřebují. To vyvolalo u děvčat kvílivé a nadšené výkřiky, až se z přilehlé restaurace hosté chodili dívat, co se to tam děje. „ No to je paráda, již jednou jsem tyto krémy dostala a nechci už nikdy jiné. Už mně tento krém došel i řasenka a některé věci jsem si již musela koupit.“ radovala se Pavla Vitázková „ Jéé, to jsem ani nevěděla, co všechno vyrábí. Ještě že mám doma kluky, ty mně to brát nebudou“ jásala Kamila Špráchalová.

Cesty domů

Děvčata probrala i soustu veselých historek z natáčení, co která zažívá v divadle, v dabingu, v seriálech a jak mají svou práci rády. Jediná z party, která se tentokráte nedostavila, ke zklamání všech přítomných byla Jitka Smutná. Měla vystoupení v Milevsku a tam dostala tak velké bolesti zad, že i přes obrovskou chuť přijet za kamarádkami, zvítězil bohužel odvoz pod práškami domů.

Před půlnocí se loučila Pavla Vitázková, která sice v seriálu již nehraje a na sraz přijela doslova na otočku, ale tohle setkání si nikdy nechce nechat ujít. „ Jsem s Vámi moc ráda a mám radost, že jsem pořád Vaše Soňa i Pavla. Za chvíli sednu do auta a až dohraje CD, budu doma. Ráno mám zkoušku v divadle a musím být fit,“ řekla při několikátém loučení po jedné v noci Pavla. Ještě před rozchodem si herečky vyžadovaly na obsluze, že když jsou tentokrát doslova dámská jízda, tak jim musím dát šém, aby Golema oživily. I když se jim to samozřejmě nepovedlo, tak se s ním alespoň vyfotili. To už ale byli v restauraci dlouho sami, ale obsluha si jejich návštěvy považovala a nedala na sobě znát, že se jim již klíží oči.
I nadále platí v Řecku vyřčené, příští rok ve stejnou dobu. Do té doby se tato seriálová, ale především skutečná prima parta sejde ještě mnohokrát.

Foto: www.hermina.cz
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle