Doběhnul herec Pavel Soukup své dcery?

Doběhnul herec Pavel Soukup své dcery?

Kategorie: CELEBRITY

Na závěrečnou etapu běžeckého seriálu RunTour České pojišťovny dorazil i herec z populárního seriálu Cesty domů Pavel Soukup (63). Na start pětikilometrového běhu se postavil se svými dvěma dcerami Pamelou (11) a Patricií (17), podpořit je přišla i maminka, herečka Isabela Siegelová.



„Dneska jsem běžel asi po deseti letech a rozhodl jsem se, že už to nikdy víc neudělám. Zvládl jsem kus a zbytek jsem šel. V cíli jsem si počkal na Pamelku a doběhl s ní. Už se hodím spíš ke startovní pistoli,“ usmíval se Pavel Soukup. Do závodu vystartovala i starší dcera Patricie, která se závodů účastnila již po třetí. „Tento závod nebyl v mých silách. Měla jsem večerní natáčení a z něj jsem jela rovnou sem. Takže jsem unavená a nevyspalá. Ale jsme tady celá rodina, tak jim to nemůžu kazit,“ dodala sympatická Patricie.

Kromě Soukupovy rodiny se na startovní čáru postavil Miroslav Etzler, Česká Miss World 2011 Denisa Domanská a herec Lukáš Hejlík. Závod na pět kilometrů odstartovala půvabná Iva Kubelková. V cíli držela palce svému příteli Česká Miss 2010 Jitka Válková a Viktor Limr svým hereckým kolegům společně se svým pejskem Hůlkou.

Pavel Soukup a jeho dcery

Vyvrcholením celého běžeckého seriálu bylo předání šeku. Polovina částky byla vybrána ze startovného a druhou polovinu darovala Nadace České pojišťovny. Za účasti režiséra Jiřího Adamce, předsedy správní rady Nadace ČP Richarda Kapsy, starostky městské části Prahy 6 Marie Kousalíkové a náměstka generálního ředitele ČP Milana Beneše, byl předán šek v hodnotě 498 500 Kč, který poputuje do FN v Motole. „Peníze poputují Dětskému kardiocentru, které se zabývá především diagnostikou a léčbou vrozených a získaných onemocnění srdce a velkých cév. Cílem bylo vybrat ze všech sedmi závodů tři sta tisíc korun. Mám z takto vysoké částky obrovskou radost a chtěla bych poděkovat všem, kteří celý projekt podpořili svou účastí a také primáři Dětského kardiocentra prof. MUDr. Janu Janouškovi, Ph.D. a řediteli nemocnice JUDr. Ing. Miloslavu Ludvíkovi, MBA,“ dodala Pavlína Danková, vedoucí Odboru komunikace FN v Motole.

Pavel Soukup


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle