Festivalové Čtení tě mění

Festivalové Čtení tě mění

Kategorie: CELEBRITY

Hosty posledního festivalového Čtení tě mění, které probíhalo po celý týden v Karlových Varech, byli herci Václav Jiráček, Petra Nesvačilová a překvapení v podobě samotného Night Kinga z veleúspěšného seriálu Game of Thrones.



Herec, kaskadér a choreograf Vladimír Furdík sice nemohl dorazit, ale záznam rozhovoru s ním, který vedla moderátorka Lenny Trčková, byl pověstnou třešničkou na dortu celé talk show. Mluvil o svém vztahu ke knihám i o tom, kým chtěl být jako malý.

celebrity

„Game of Thrones v knižní podobě jsem zatím nečetl, ale mám je doma všechny a chystám se na ně,“ uvedl v rozhovoru Vlado Furdík. Noční král v dětství toužil být rybářem a později třeba zahradním architektem.

Petra Nesvačilová dorazila na diskuzi s malým zpožděním, což otevřelo téma svobody a volnomyšlenkářství. „Být v zemi, kde mohu říct, že se necítím svobodný, to je ta pravá svoboda. Mít tu možnost…,“ popisuje herec Václav Jiráček. „Svobodu mám spojenou s vnitřním pocitem, člověk může být svobodný i ve vězení, pokud to má v sobě správně nastavené. Ale je to i tom být schopen se odvázat a věci si spontánně užít“, popisuje Petra Nesvačilová.

Oba herci s Lenny Trčkovou probrali i témata jako jsou například vaření, oblíbené recepty a dětské sny. Petra jako malá toužila být prodavačkou v řeznictví. Miluje totiž maso. Václav měl zase typický klučičí sen, stát se fotbalistou.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle