Gábině Partyšové se zase zapalují lýtka

Gábině Partyšové se zase zapalují lýtka

Kategorie: CELEBRITY

Jen co utichly spekulace o milostném poměru Gábiny Partyšové (33) s mladým fotografem, „zaběhla“ se tato moderátorka znovu.



Tentokrát byla přistižena v parku, který je často cílem zamilovaných dvojic. Manžel Josef Kokta mohl ale zůstat klidný. Moderátorka si na Letné dala rande s mladými maminkami modelkou Agátou Hanychovou se synem Kryšpínem a moderátorkou Evou Decastelo s dcerou Zuzankou a synem Míšou.

Agáta Hanychová

Proč se známé pařmenky sešly na Letné

Proč se známé pařmenky sešly na Letné, bojí se snad nadcházející plavkové sezony nebo se už vzdaly bouřlivého stylu života a snaží se dělat něco pro své zdraví? I když mají všechny skvělou postavu, zastávají názor, že pohybu není nikdy dost. Proto se rozhodly zapojit do RunTour České pojišťovny a přimět tak k účasti v běžeckém seriálu, který se uskuteční v šesti českých městech, i ostatní maminky s dětmi. Protože jsou všechny profesionálky, moc dobře vědí, že je důležité nepodcenit přípravu. Proto se před prvním ostrým závodem sešly s trenérem běžců pražské Dukly Josefem Vedrou, který jim sestavil tréninkový plán. „Původně jsem se bála, že nedám ani kilometrovou trať, ale dám si výzvu a zkusím pětikilometrovou. Běhání mě doslova nadchlo, je to skvělý relax a navíc si při něm dokonale vyčistíte hlavu,“ prozradila Gábina Partyšová, se kterou se o cenné rady podělili také čeští olympionici Kateřina Neumannová, Pavel Churavý a Dušan Kožíšek.

Spolu se slavnými maminkami se na pomyslnou startovní čáru prvního oficiálního tréninku RunTour České pojišťovny, který odstartuje závodem 19. května v Plzni, postavily hvězdy populárního seriálu Cesty domů Carmen Mayerová, Martin Kraus, Petra Horvátová, Kamila Špráchalová, Vendulka Křížová, Klára Jandová a Viktor Limr. Ty si také zazávodí v jednotlivých etapách běžeckého seriálu. Novinkou druhého ročníku je tzv. Moje výzva, kterou si každý z účastníků může stanovit, aby se motivoval k protnutí cílové pásky.

RunTour má  charitativní rozměr.

RunTour České pojišťovny má také charitativní rozměr. Vybrané peníze ze startovného, a to minimálně 300 tisíc korun, budou předány Dětskému kardiocentru Fakultní nemocnice v Motole, které se zabývá především diagnostikou a léčbou vrozených a získaných onemocnění srdce a velkých cév. „Za všechny pacienty, lékaře i zdravotnický personál našeho dětského kardiocentra děkuji organizátorům běžeckého závodu RunTour České pojišťovny za jejich pomoc. Věřím, že možnost udělat něco pro své zdraví i účast hvězd seriálu Cesty domů přiláká na startovní pole mnoho běžců, kteří tak rovněž přispějí na dobrou věc,“ uvedla Pavlína Danková, vedoucí odboru komunikace FN v Motole.

RunTour České pojišťovny
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle