Kalendář PROMĚNY 2011

Kalendář PROMĚNY 2011

Kategorie: CELEBRITY

To musíte vidět. Neuvěřitelné proměny Lucie Bílé, Dany Batulkové, Haliny Pawlowské, Marthy Issové, Lenky Dusilové, Evy Pilarové, Tonyi Graves, Vlasty Chramostové, Adely Banášové a Szidi Tobias.



PROMĚNY 2011 jsou pokračováním úspěšného kalendáře z loňského roku, který autoři Petr Kurečka a Marek Škarpa vytvořili pro Nadaci Archa Chantal. „Opět jsme dali dohromady dvanáct hádanek, dvanáct nečekaných proměn dvanácti slavných žen, hereček a zpěvaček. Tentokrát nejen českých, ale i slovenských,“ říkají k úspěšnému pokračování charitativního projektu jeho autoři.

Chantal Poullain

Foto: Chantal Poullain a její proměna v první československou automobilovou závodnici Elišku Junkovou, společně s autory kalendáře PROMĚNY 2011 Markem Škarpou a Petrem Kurečkou.

Dvanáctá proměna je tajná

Vedle zakladatelky Nadace Archa Chantal, herečky a šansonierky Chantal Poullain se můžete v novém kalendáři PROMĚNY 2011 těšit na neuvěřitelné proměny Lucie Bílé, Dany Batulkové, Haliny Pawlowské, Marthy Issové, Lenky Dusilové, Evy Pilarové, Tonyi Graves, legendární Vlasty Chramostové a dvou zahraničních hvězd - Adely Banášové a Szidi Tobias. Navíc si autoři schovávají jeden trumf v rukávu. Dvanáctou tajemnou proměnu. „Poslední proměnu odhalíme až se křtem kalendáře PROMĚNY 2011 a vernisáží výstavy velkoformátových originálů, tedy 29. listopadu. Je to prostě taková odměna pro ty, kterým se náš loňský kalendář líbil,“ vysvětlují autoři Petr Kurečka a Marek Škarpa rozhodnutí tajit jedno z jmen.

Adela Banášová

Foto:  Adela Banášová, Petr Kurečka a Marek Škarpa, autoři kalendáře PROMĚNY 2011

Nadace Archa

Nadace Archa Chantal herečky a šansonierky Chantal Poullain v loňském roce z výtěžku kalendáře PROMĚNY 2010, který činil neuvěřitelných 1.200.000 korun, zrekonstruovala dvě dětská oddělení českých nemocnic. Nové, krásnější, barevné a hravé prostředí dostala II. lůžková část Kliniky dětí a dorostu Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, která se proměnila ve "Svět v oblacích" a také Dětské a dorostové oddělení Psychiatrické léčebny Bohnice v hravém projektu "Náš svět".

To vše díky těm, kteří si kalendář PROMĚNY koupili a dvanáct měsíců strávili ve společnosti vtipně a nečekaně změněných českých hereckých a pěveckých hvězd. „Pro všechny, kterým se kalendář Petra Kurečky a Marka Škarpy líbil, teď máme dalších dvanáct krásných fotografií v novém kalendáři PROMĚNY 2011 s dvanácti skvělými ženami, které spojili své jméno s úspěšným charitativním projektem Nadace Archa Chantal,“ dodává Chantal Poullain.

Pokud chcete vidět proměnu Adely Banášové ve Woodyho Allena, tak ji najdete zde.

Foto © Petr Kurečka a Marek Škarpa, kalendář PROMĚNY 2011

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle