Lucie Křížková se fotila v těhotenství

Lucie Křížková se fotila v těhotenství

Kategorie: CELEBRITY

Lucie Křížková (Váchová) stihla před plánovaným porodem všechno, co chtěla. Fotky s těhotenským bříškem jsou nafoceny



Lucie Křížková (Váchová) stihla před plánovaným porodem všechno, co chtěla. Výbavička pro očekávaného syna je nakoupena, pokojíček je námořnicky vymalován, nové rodinné auto stojí před domem.... A fotky s těhotenským bříškem jsou nafoceny.

Lucie nechávala samotnou realizaci focení až na začátek devátého měsíce těhotenství a je ráda, že i ona bude mít na toto krásné období doživotní vzpomínku. „Nechtěla jsem pro focení žádné speciální prostředí ani módní doplňky. Fotky měly být přirozené, čisté a to se povedlo,“ říká někdejší Miss ČR z roku 2003.

Lucie Křížková (Váchová)

„Nahota, v tomto střízlivém podání, mi nevadí. V těhotenství se mi naopak moc líbí. Při focení jsem se vůbec nestyděla. Měla jsem kolem sebe samé profesionály, takže to bylo moc příjemné. Jednalo se vlastně o mé poslední focení před porodem, a kdo ví, za jak dlouho se před objektiv opět dostanu.“

„Fotky budou také pěknou vzpomínkou na to, že mi v těhotenství vlastně narostlo jen bříško a prsa. Bříško za pár týdnů shodím velmi ráda, za taková prsa bych se ale ani v budoucnu nezlobila,“ směje se modelka. „Místo jedniček mám teď trojky a moc se mi to líbí, i manželovi,“ přiznává.

Autorem fotek je fotograf Jaroslav Urban. O líčení se postaral Filip Sam Dolce. Fotografie vznikly v rámci natáčení reportáže pro Top star magazín.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle