Petr Ševčík zkolaboval na testu HIV

Petr Ševčík zkolaboval na testu HIV

Kategorie: CELEBRITY

Jeden z finalistů Česko Slovenské Superstar Petr Ševčík dnes s dalšími finalisty podpořil nový rychlotest na HIV a udělalo se mu nevolno.



„Z krve se mi zle neudělalo, to bylo tím, že jsem celý den nic nejedl a nepil. Zamotala se mi hlava. Občas se mi to stává. Chvilku jsem si tu sedl a už je mi lépe,“ přiznal Ševčík, který také podstoupil rychlý test HIV. Spolu s ním se na akci objevil i zamilovaný páreček Michal Šeps a Alžběta Kolečkářová. „Zatím jsem neměl odvahu do testu jít, ale kvůli Alžbětě bych udělal cokoli,“ přiznal Michal, který zatím v soutěži Česko Slovenská Superstar pokračuje, ale na výhru si rozhodně zuby nebrousí. „Myslím si, že na vítězství nemám šanci a ani po ní netoužím. Chci dělat věci, které mě baví a myslím si, že kdybych vyhrál, tak bych se musel moc podřizovat a to já neumím,“ dodává Šeps, který se už těší, jak vezme svojí Alžbětu na prázdniny pod stan. „Těším se na léto, ale musím se hodně učit, protože v září maturuji, takže se budu věnovat škole,“ prozradila Kolečkářová, která včera ze soutěže vypadla.

Michal Šeps a Alžběta Kolečkářová

Testování, které dokáže odhalit výsledek testu za neuvěřitelných 60vteřin a je zároveň podporou celosvětové kampaně celebrity proti AIDS se zapojili mimo Ševčíka, Kolečkářové a Šepse i Klaudia Pappová, Martin Harich, Simona Fecková či Monika Povýšilová.

Do lékárny Palladium, která patří MISS ČR a dnes již Pharm.Dr. Janě Doleželové, zavítal i novopečený otec, zpěvák Vlasta Horvát. „Rozhodně podporuji takovouto věc a nechal jsem se pod pana MUDr. Radima Uzla otestovat. Byl jsem především zvědavý a také hrozně nervózní. I když člověk o sobě nepochybuje, stejně má černé představy. Test vyšel jako všem pozitivně a jsem rád, že jsem mohl jít vzorem. Každý, kdo má nějaké pochyby, by rozhodně měl jít na takovýto test,“ přiznal Vlasta, který hned po akci spěchal na schůzku s producentem ke svému novému CD.

Soutěžící Superstar se také vytáhly, dovezly do lékárny několik desítek plyšáků, které dostávají na soutěžních večerech a požádaly zaměstnance lékárny, aby je předaly dětem, které přijdou nemocné s rodiči pro léky.

Celou akci uvedl producent kampaně Celebrity proti AIDS a režisér Petr Jákl, který se nechal taktéž otestovat a to již poněkolikáté, tentokrát přímo krásnou modelkou a lékárnicí Janou Doleželovou.. „Zapojit se do osvětového projektu a nechat si odebrat krev od MISS ČR, krásné Jany, co víc si přát,“ řekl na závěr Petr.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle