Bosé nohy v parku budou divadelní romantikou na Dlabačově

Bosé nohy v parku budou divadelní romantikou na Dlabačově

Kategorie: DIVADLO

Divadelní představení se nemusí nutně pojit pouze s velkými scénami. Pražské klubové Kino Dlabačov uvede v půlce března očekávanou novomanželskou komedii s hvězdným hereckým obsazením.  



Romantická komedie je příběhem nejen o lásce, ale také o zatěžkávacích zkouškách, kterými si občas prochází i to nejšťastnější manželství.

Mladí novomanželé Viktorie a Pavel se po líbánkách vydávají na dlouhou trať každodenní manželské rutiny a začínají si budovat společné hnízdečko lásky. Čeká je první společná noc v malém nezařízeném bytě v pátém poschodí bez výtahu, kam fouká vítr a zatéká, bez postele a bez fungujícího topení. Dvě odlišné postavy přitahují rozdílné záležitosti. Zatímco ona vaří špagety s úžasnou omáčkou z mořských plodů v krajkovém negližé, jeho vzrušuje spíše právnický případ, který mu je jako začínajícímu advokátovi svěřen. Olej do ohně přileje čerstvým manželům ještě exotický, veselý soused Hektor a Viktoriina konzervativní matka Ester, která znovu zahoří mateřskou láskou. Diváci se mohou těšit na skvělou podívanou, která díky vtipu a nadhledu, s kterými líčí novomanželské trable, zaručuje zábavu od začátku až do konce.

Bosé nohy v parku

Režie: Kateřina Iváková

Hrají: Veronika Freimanová, Rudolf Hrušínský, Anna Kameníková / Karolína Vágnerová a Radúz Mácha


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle