Audiokniha Boss Babiš

Audiokniha Boss Babiš

Kategorie: KNIHY

Publicistická kniha Jaroslava Kmenty vykresluje pozadí struktur a pohled do zákulisí podnikání Andreje Babiše, napojení na kmotry, propojení firem, financování politických stran i machinace, nad kterými zůstává rozum stát. Nezastírám, že se jedná o náročnější dílo, které ovšem stojí za poslech.



Název: Boss Babiš

Autor: Jaroslav Kmenta

Interpret: Petr Kubes

Rok vydání: 2017

Vydavatel: Bookmedia, Audiotéka

Kniha žánrově spadá do literatury faktu a publicistiky, takže nečekejte, že poslech bude oddechový. Při poslechu audioknihy musíte dávat pozor, aby vám neutekly v náročnějších pasážích o různých firmách a finančních tocích podstatné informace. Samotné publicistické dílo je výstižné s údernými a krátkými kapitolami a bez zbytečných informací, které by odváděly pozornost.

Kniha přináší řady nových dosud nepublikovaných poznatků, díky kterým si může čtenář či posluchač utvořit vlastní názor. Ačkoliv hlavní postavou této knihy je Andrej Babiš, budete se divit, kam až jeho vliv zasahuje a utvoříte si povědomí nejen o fungování politické scény. Autor se zaměřuje na fungování vazeb mezi politiky a podnikatelskými subjekty, na šedou eminenci české společnosti, jejich pragmatičnost a sledování vlastních potřeb.

Autor Jaroslav Kmenta je zárukou kvality. Autor v knize nezastírá svůj názor na problematiku kolem miliardáře Babiše, čím ale kniha neztrácí na objektivitě a profesionalitě. Jaroslav Kmenta bravurně pracuje s fakty, a ačkoliv místy může působit literatura jako prostá obžaloba Andreje Babiše, jedná se o velmi rozsáhlý výzkum s analýzou mnoha proměnných kolem postavy miliardáře. Investigativní novinařinou se Kmenta živí po celou svoji kariéru a psal v renomovaných novinách a časopisech jako například Mladá fronta Dnes či časopis instinkt. Během své kariéry napsal, díky důsledné práci, celkem sedm knih, které se staly bestsellery.

Atmosféru pravého vyšetřování tomuto publicistickému dílu dodává lehce „nakřáplý“ hlas Petra Kubese, díky kterému zní dílo jako pravý detektivní příběh s drsnou tematikou. Bohužel v tomto případě nejde o fikci, nýbrž o realitu. Dílo doporučuji všem, kteří si chtějí udělat vlastní názor na základě objektivní práce s fakty.

Audioknihu „Boss Babiš“ od Jaroslava Kmenty v interpretaci Petra Kubese si můžete poslechnout na audioteka.com.

Boss Babiš


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle