Mořeplavec

Mořeplavec

Kategorie: KNIHY

Oblíbená autorka bestsellerů Diana Gabaldon přichází se třetím pokračováním mimořádné romantické ságy z historického prostředí skotské vysočiny. Před dvaceti lety cestovala Claire v čase zpět do 18. století, kde našla lásku v náručí galantního Skota Jamieho. Osud je rozdělil, ale nyní se opět setkávají a Claire je rozhodnutá se své lásky už nevzdat. Zpečetí nebezpečná cesta lásku, nebo je navždy rozdělí?



Název: Mořeplavec

Autor: Diana Gabaldon

Rok vydání: 2017

Vydavatel: Knihy Omega

Kniha „Mořeplavec“ s krásnou seriálovou obálkou, stejně jako její dvě předchůdkyně, dostane všechny romantické duše, které milují historii, napětí a příběhy lásky na pozadí osudových událostí. Tato kniha vás na první pohled zaujme svou objemností – můžete se těšit na téměř 1140 stran, které přečtete (pokud nemusíte do práce, jíst nebo ven se psem) jedním dechem. Na třetí díl ságy se každý fanoušek po konci „Vážky v jantaru“ nemohl dočkat. Čekání ale stálo za to.

Jamie málem přichází o život a trpí ztrátou milované osoby a potomka, kterého pravděpodobně nikdy nepozná. Už tak znaveného a psychicky zničeného muže osud ale stále zkouší. Přichází o vše. Claire o dvě sta let později přivádí na svět dceru, která pro ni znamená vše. Zajímá vás, zda se setkají, nebo budou rozděleni navždy? Jaká tajemství odkryje čas?

Autorčin styl v „Mořeplavci“ stejně jako v předchozích dvou dílech oplývá náhlými zvraty, promyšleností a čtivostí. Stejně jako vás vtáhne do děje první kapitoly „Cizinky“, dostane vás i „Mořeplavec“ od první chvíle. Doporučuji knihu si knihu vychutnat při dlouhých zimních večerech, do kterých se skvěle hodí.

Kdy naposledy jste zhltli jako malinu román, který má neuvěřitelných 1140 stran? Diana Gabaldon vám díky její neuvěřitelné fantazii nabídne krásné chvíle, které si užijete do poslední stránky.

Mořeplavec


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle