Na motorce do pohoří Apuseni s průvodcem

Na motorce do pohoří Apuseni s průvodcem

Kategorie: KNIHY

To pravé dobrodružství prožijete s plnou intenzitou v sedle své motorky a na místě plných záhad a tajemství v pohoří Apuseni v Rumunsku. Objevte celkem 27 tras s různými stupni obtížnosti v celkové délce 5 až 9 dní. Všechny doporučované trasy prověřil sám autor a chce se podělit i s vámi!



Název: Motorkářský průvodce po Rumunsku. První část – Pohoří Apuseni

Autoři: Nucuta Calin. Potinteu Sabin.

Rok vydání: 2015

Nakladatelství: MotoRoute s. r. o.

Pro vášnivé motorkáře, kteří chtějí objevovat krásy hor a osad Západních Karpat v pohoří Apuseni v Rumunsku vznikl průvodce všeho, na co by měli myslet při takové výpravě. Mapy, užitečné popisy tras, GPS trasy, silniční, soft enduro a dobrodružné trasy, včetně praktických informací najdete v kompaktním Motorskářském průvodci po Rumunsku. 1. díl průvodce je určen všem milovníkům motocyklů, začátečníkům i náročnějším, kteří milují trasy neprobádanou krajinou.

V úvodu průvodce cestovatele seznámí s nezbytnými informacemi, které musíte o Rumunsku vědět, kam volat v případě komplikací, jaké jsou v Rumunsku omezení na cestách, ale i jak si na takovou náročnou cestu připravit motorku.

Motorkářský průvodce po Rumunsku

Autor připravil detailní popis 27 tras různých obtížností se všemi zajímavostmi, které na vás cestou čekají. Pro každou trasu autor připravil turistické atrakce, možnosti ubytování, přehledové mapy, vedlejší trasy a obtížné úseky a další informace. Na začátku každé trasy se seznámí cestovatel s hlavními cíly cesty a doporučeními autora, které vychází s jeho vlastních zkušeností se všemi 27 trasami, které nabízí.

Průvodce je velmi lehký, skladný s praktickou kroužkovou vazbou a bude ideálním společníkem, se kterým si výlet po apusenských krásách užijete nejvíce. V závěru průvodce oceňuji, že autor sepsal doporučené možnosti ubytování, včetně adres, kontaktů, finanční náročnosti a komfortu.

A jelikož autor počítal i s vámi, kteří máte raději GPS navigace, průvodce obsahuje unikátní kód, se kterým si stáhnete všechny trasy do svého telefonu.

Přejeme vám šťastnou cestu a budeme se těšit u dalšího dílu Motorskářského průvodce po Rumunsku – Nejlepší rumunské silnice.

Související články:

Na motorce po Rumunsku s průvodcem podruhé

Mototoulání po Česku


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle