Žena z kajuty č. 10

Žena z kajuty č. 10

Kategorie: KNIHY

S neurotickou novinářkou Lo Blacklockovou vás audiokniha „Žena z kajuty č. 10“ pozve na plavbu Severním mořem po norských fjordech. Luxusní soukromá jachta se ale stává ideálním místem pro zločin a pohádková plavba se stane nejen pro Lo noční můrou.



Název: Žena z kajuty č. 10

Autor: Ruth Ware

Interpret: Simona Postlerová

Rok vydání: 2017

Vydavatel: Bookmedia, Audiotéka, Leda

Poslední dobou oblíbený typ hlavní hrdinky novinářky závislé na antidepresivech a alkoholu vám zajistí lístek na luxusní okružní platbu po norských fjordech ve společnosti hrstky cestujících z vyšších společenských kruhů. Po táhlém začátku knihy, který vám ale zpříjemní hlas Simony Postlerové, který se mimochodem dokonale hodí k charakteru vypravěčky, vás příběh díky zvídavosti Lo zatáhne do tajů noblesní lodi nazvané Polární záře a nepustí. Lo dostává životní šanci posunout se v kariéře výše, ale díky nevinnému zaklepání a pár okamžikům špatného načasování se pro ni stává plavba na Polární záři skutečnou noční můrou.

Lehce detektivní a thrillerový příběh „Žena z kajuty č. 10“ se vzrušujícím závěrem vykazuje prvky inspirace z vrcholného díla Agathy Christie. Ačkoliv obsahuje místy delší pasáže, díky přednesu Simony Postlerové ubíhá svižně. Těšte se na zvraty, nepředvídatelné chvíle a nepříjemná odhalení.

JAK MOHLO DOJÍT K VRAŽDĚ, KDYŽ NIKDE NENÍ TĚLO?

JAK MŮŽE NĚKDO BÝT PODEZŘELÝ, KDYŽ NEDOŠLO KE ZLOČINU?

JAK MOHLA ŽENA Z KAJUTY Č. 10 ZMIZET, KDYŽ JI V KAJUTĚ NIKDO NEVIDĚL?

NEEXISTUJE ZLOČIN BEZ OBĚTI…

Napětí tohoto příběhu v podání Simony Postlerové si můžete vychutnat díky Audiotéka.com.

Žena z kajuty č. 10


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle