Eva (29): Seznámila jsem se s lhářem

Eva (29): Seznámila jsem se s lhářem

Kategorie: PŘÍBĚHY ZE ŽIVOTA

Už jsem byla přes 10 měsíců a proto jsem navštívila chatovací místnost a poznala kamaráda Ríšu. Kdybych věděla, jak to skončí, asi bych raději vypnula počítač hned.



První setkání

Věděla jsem, že má přítelkyni a bydlí dost daleko na vážnější vztah i přesto jsem ho měla ráda čím dál víc. V našich hovorech jsme se vždycky shodli a sympatie mezi námi vzrostla. Asi po měsíci mi volal a řekl mi, že se rozešli. Bydleli spolu a ona ho vyhodila, prý je i bez auta, protože si ho koupili napůl ale psané bylo na ní. Oznámil mi, že se musí vrátit k rodičům, než si něco najde. Začali jsme si psát častěji Zbývaly dva týdny do Vánoc a my se domluvili na osobním setkání. Zatím jsem ho nechtěla brát k sobě domů a rezervovala jsem mu hotel. Přece jen jsem chtěla být opatrná. Setkali jsme se na nádraží a dal mi polibek na tvář na uvítanou.

Byla všechno jen lež?

Zašli jsme na večeři a já přemýšlela, co si slibuje od dnešního večera. Rozhodla jsem se, že mu ukážu hotel, kde má rezervaci a půjdu raději domů. Druhý den jsme byli od rána spolu a večer jsem neodolala. Domluvili jsme se, že se budeme vídat častěji. Vzhledem ke vzdálenosti to bylo možné jen dvakrát do měsíce.

Jednoho dne jsem brouzdala na chatu a našla jsem jeho přítelkyni. Neudržela jsem se a napsala jsem jí. K mému údivu mi odepsala téměř hned. Dozvěděla jsem se, že vlastně spolu nikdy nebydleli, že žádné auto není, protože Ríša o řidičák přišel. Raději jsem si to nechala pro sebe. Nemusela mi říkat pravdu a osočit Ríšu ze lži, protože věřím cizí ženě, mi nepřišlo správné.

Chtěl po mně peníze

Ríša se ale začal chovat divně. Nejdřív mi tvrdil, že nemůže přijet, protože musí do práce, pak zas neměl peníze. Nabídl mi, že můžu přijet, ale musíme být na hotelu. Souhlasila jsem a hotel jsem tentokrát zaplatila já. Dopoledne byl v práci a já mohla v klidu pracovat na počítači. Jednou mi volal, abych mu koupila cigarety a na pokoji mi řekl, že mu nevyšly peníze a nemá ani na cestu do práce. Žádal mě o malou půjčku do výplaty. Nešlo o velkou částku, tak jsem souhlasila a doufala, že je to výjimečně.

Druhý den jsem už měla podezření, když se vrátil z práce a zkoušel na mě různé řečičky jen, abych mu dala víc peněz. Řekla jsem mu, že mu je pošlu na účet, až budu doma. Radostně souhlasil a začal mluvit o tom, že bychom mohli spolu bydlet a už vymýšlel, co koupíme. Vážně jsem měla pocit, že jsem žila ve lži a on mě chce jen pro peníze. Když jsem přijela domů, napsala jsem mu krátký e-mail, že žádného chlapa nebudu vydržovat a přerušila jsem s ním veškerý kontakt.

Já jsem za něj dala jen pár tisíc, ale věřím, že můj příběh může pomoci jiným osamělým ženám, aby nenaletěly podobnému muži.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle