Byty Na Vackově v další etapě uspokojí přes dvě stovky zájemců o rezidenční bydlení v Praze

Byty Na Vackově v další etapě uspokojí přes dvě stovky zájemců o rezidenční bydlení v Praze - InMagazin.cz Kategorie: BYDLENÍ

Praha je lákavá z mnoha pohledů. Je centrem pracovních příležitostí, které se nikde jinde v naší zemi neobjevují. K tomu je metropole ideálním místem pro život pro rodiny s dětmi, nabídka středních a vysokých škol je enormní. Lidově řečeno do karet hraje Praze i výtečná infrastruktura, o které si mohou některé okrajové oblasti naší republiky nechat jen zdát. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak bydlení, v současnosti se totiž nabízí ve skvělé lokalitě pražského Žižkova novostavby, které uhranou z několika důvodů.



Aktuální výstavba na Žižkově

Sehnat byt v novostavbě bylo léta nesplnitelné přání. Naštěstí je této éře konec a společnost Metrostav Development právě buduje v rámci další etapy čtyři bytové domy v projektu Byty Na Vackově.

byty

Tato výstavba navazuje na předcházející rezidence, které vznikly v ulicích Na Vackově, Malešická, Olgy Havlové nebo Rixdorfská. Ne nadarmo se říká této části Žižkova „Vackov“, protože vznikla nová část v rámci pražské části. Výhodou této lokality je výtečná dostupnost veřejnou dopravou, k tomu nechybí potřebná infrastruktura.

Pro páry i rodiny

Žižkov už dávno není místem, kterému je třeba se vyhnout. V posledních několika dekádách zažil bouřlivý rozvoj, proto jsou byty na Praze 3 nyní velmi v kurzu. Katalog Bytů Na Vackově zahrnuje celkem 241 položek s dispozičním řešením od 1+kk až po 5+kk. Vybrat si lze jednotku s předzahrádkou, balkonem nebo terasou, u některých bytů je k dispozici sklep nebo komora. Ke všem pak je možné dokoupit garážové stání v podzemním podlaží, což jistě ocení všichni majitelé vozů.

Za sportem a kulturou

Každodenně dojíždět a nemít čas na sebe a svou rodinu? Další plus, proč koupit byt na Žižkově. Po práci a po škole totiž nic nebrání tomu vyrazit do blízkého parku Židovské pece na procházku nebo za sportem.

byty

Vyjet si na kole nebo na bruslích či zahrát si s kolegy volejbal? Žádný problém, na Žižkově je nespočet sportovních příležitostí v létě i v zimě. Zkrátka ale nepřijdou ani milovníci kultury, Žižkov totiž každodenně žije v místních klubech nebo na prknech divadel, která jsou na Praze 3 doma.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle