Chcete v práci vypadat stylově? S těmito tipy na pracovní oděvy sklidíte úspěch

Chcete v práci vypadat stylově? S těmito tipy na pracovní oděvy sklidíte úspěch - Inmagazin.cz Kategorie: PRAKTICKÉ

Ošoupané, vytahané, špinavé a děravé – takové montérky jsou k vidění u řady zaměstnanců v profesích, kde je nutné nosit pracovní oděvy. Proč ale nemít pěkné pracovní kalhoty, stylovou pracovní mikinu, bundu i další doplňky, ve kterých se nebudete muset stydět za to, jak vypadají?



Zapomeňte na to, že jako dělník, svářeč, malíř, automechanik nebo v případě žen jako zahradnice, skladnice nebo řidička vysokozdvižného vozíku, byste museli mít neforemné pracovní oděvy, ve kterých se necítíte dobře a které se vám nelíbí. Jděte vstříc moderní době a pořiďte si stylové pracovní oděvy. Velký výběr najdete u prodejce pracovních oděvů Tomis CZ. Oděvy na léto, na zimu, do interiéru i na ven vám mohou padnout jako ulité, a ještě nadělat parádu.

3 tipy na stylové pracovní oděvy, ve kterých budete šik od pondělí do pátku

Podívejte se na naše 3 vyzkoušené tipy na pracovní oděvy, u kterých výrobce CERVA myslel nejen na funkčnost, ale také na vzhled a komfort při nošení.

TIP 1 - Maskáčový styl v klasické i moderní úpravě

Tradice trampů a bivaků v přírodě je stále „in“ a maskáčový vzor je u řady mužů oblíbený. Proto se i výrobci pracovních oděvů zaměřují na produkci pracovních montérek, mikin, bund, triček, šortek i doplňků, jako jsou batohy nebo ledvinky, zaměřují na vzor „camouflage“.

Kolekce pracovních oděvů Emerton Camouflage nabízí pracovní kalhoty do pasu, pracovní bundu i dětské montérky se vzorem kombinujícím maskáčový vzhled a kontrastní oranžové prvky.

oděvy

Také kolekce NEURUM sází na vzor camouflage, ale v modernějším pojetí. Vzhledu je dosaženo použitím kostičkového vzoru, který je chytře nakombinován tak, aby působil maskáčovým vzhledem. Pánské pracovní montérky do pasu, šortky, pracovní bundy klasické i s kapucí, batohy, ledvinky i čepice můžete mít hned ve čtyřech barevných variantách.

TIP 2 - Tradice ve stylovém pojetí

Pokud máte rádi jednoduchou klasiku, ale potrpíte si na modernější zpracování, pak vás potěší pracovní montérky Desman. Jednoduché střihy v decentní šedivé barvě s oranžovými prvky odrážejí potřeby řady profesí. Vyzkoušejte pracovní montérky do pasu nebo s laclem, pracovní kalhoty s klasickými nebo odepínacími nohavicemi, pracovní bundy, trička, šortky i čepice. Kolekce vsází hlavně na praktičnost a vy jistě oceníte kvalitní pracovní montérky, které vám vydrží i při častém používání.

oděvy

TIP 3 - Jde to i něžně a s grácií

Zejména ženy často trpí v neforemných oděvech, které prostě nepadnou. Právě pro ně vznikla kolekce pracovních oděvů Yowie, která si vzala za úkol pozvednout dámské pracovní montérky, bundy, šortky, legíny, sukně, bundy i doplňky na vyšší úroveň. Oděvy jsou svými střihy a barevnými kombinacemi jako stvořené pro dámskou siluetu, a navíc jsou ozdobené květinovými vzory. Všechny dámy se tak konečně mohou cítit příjemně i při práci.

Jako čtvrtý tip bychom mohli uvést oděvy vyrobené na zakázku. Více zde.

Cítit se dobře je důležité. Nepodceňujte výběr pracovního oděvu

Je to pravda pravdoucí, že když se cítíme v oděvu dobře, jde nám lépe od ruky i samotná práce. Příjemnými pracovními oděvy tak potěšíte nejen sebe, ale také své nadřízené, protože budete v práci spokojenější a budete pracovat s radostí.

Náš tip: Do chladného počasí volte zateplené zimní montérky. Inspirovat se můžete v tomto článku


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle