DietFreshMenu – optimální strava v krabičkách

DietFreshMenu – optimální strava v krabičkách Kategorie: VOLNÝ ČAS

Je jedno, zda aktuálně potřebujete výrazně zhubnout, shodit jen pár kilogramů nebo si svou hmotnost udržet, ale kvalitní stravování je důležité. A časově náročné. Ne každý má čas si doma připravovat den za dnem optimálně vyváženou stravu. Proto si popularitu rychle získaly krabičkové diety, které se postarají o přísun zdravých a chutných jídel ve vámi zvoleném režimu. Přesně to na nejvyšší úrovni nabízí také program krabičkové stravy DietFreshMenu.



Odborná péče a poradenství

DietFreshMenu.cz je zlínská společnost, která své služby nabízí zákazníkům na Moravě a také v okolí Bratislavy. Základní filozofií firmy je příprava jídel z čerstvých ingrediencí až 5× denně. Vyrábějí své vlastní domácí těstoviny, šunky, noky, mléčné výrobky a další potraviny té nejvyšší kvality. Kromě toho spolupracují s další kvalitními domácími dodavateli, takže v nabídce mají například domácí med, celozrnné pečivo z vynikající rodinné pekárny a maso z biofarem. Všechny další suroviny jsou nakupovány denně čerstvé ve vybraných velkoobchodech. Chuť pokrmům dodávají čerstvé bylinky a poctivé vývary vlastní produkce. Nenajdete v nich žádná umělá dochucovadla.

diet

Na webu firmy najdete řadu užitečných rad pro správné stravování, ale také kontakty na odborníky, kteří vám pomohou změnit stravovací návyky tak, abyste byli zdraví, měli optimální hmotnost a zároveň se nijak nestresovali hladověním. Odborné poradce, kteří s DietFreshMenu spolupracují, najdete v Brně, Olomouci a Ostravě. Všichni mají dlouholeté zkušenosti se zdravou výživou. Můžete se k nim také objednat na osobní konzultaci.

Správný výběr programu

Na webu DietFreshMenu najdete programy pro ženy i pro muže. Nabídka balíčků zahrnuje u dam tři varianty denního příjmu, a to 5 000 kilojoulů při intenzivním hubnutí, 6 000 kJ pro lehkou redukci a 7 000 kJ pro udržení stávající hmotnosti. U mužů jsou varianty hned čtyři, a to 7, 8, 9 či 10 tisíc kJ na den. Každý z balíčků zahrnuje různé varianty s až pěti, nebo třeba jen jedním jídlem denně dle výběru zákazníka. Na webu najdete přesné trasy rozvozů i informaci, kde si své jídlo můžete vyzvednout osobně. Jídlo dostanete vždy den před konzumací přehledně rozdělené do krabiček. Tak dobrou chuť.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle