Drtí vás inflace? Otevřete si second hand!

Drtí vás inflace? Otevřete si second hand! - Inmagazin.cz Kategorie: FINANCE

Stará moudrost praví, že lidé vždycky budou potřebovat jíst a také se oblékat. Dnešní ekonomická situace doléhá na stále více domácností, ale řešení, jak pomoci sobě i jiným, je celkem jednoduché. Pokud vám nestačí výplata a máte nevyužitý prostor vhodný pro obchod, otevřete si second hand. Oblečení je jednou z položek, kde se ušetřit rozhodně dá, ale ani tak nemusí nikdo chodit rok ve stejném svetru. V kvalitním second handu se dají najít i značkové kousky, stačí jen mít dobrého velkoobchodního dodavatele.



Pokud budete mít skutečně kvalitní nabídku, nemusíte mít otevřeno od rána do večera, ale zákazníci si vás najdou i na pár hodin denně. Stačí si zjistit, o co je ve vašem okolí zájem, a právě takové zboží si objednat. Jednu z nejširších velkoobchodních nabídek u nás má společnost Opatex, která sídlí v Opatově mezi Svitavami a Českou Třebovou.

inflace

Každý den se do firemního skladu s celkovou plochou 15 000 m2 doveze kolem 50 tun nového textilního zboží, které vyškolení pracovníci firmy roztřídí do čtyř kategorií. Jen nejvyšší jakost končí na pultech českého second-handového maloobchodního trhu. Aby se na ně oblečení či bytový textil dostalo, musí být posouzena kvalita materiálu i ušití, míra obnošenosti, kategorie oblečení (dámské, pánské i dětské oblečení) apod. V nabídce je i kožené zboží (obuv, kabelky, opasky), či dětské hračky.

Třetí kategorii tvoří zboží, které už není dostatečně kvalitní pro evropský trh. Ale ani takový textil není určený na skládku, vyváží se do zemí mimo Evropskou unii, kde ještě své uplatnění nalezne.

Výhodou nabídky Opatex je, že se sice jedná o velkoobchod, ale firma je schopná uspokojit i poptávky po jednotlivých kusech. Pokud chcete začít jen s malým obchůdkem, určitě zde najdete i oblečení, hračky a doplňky podle svých představ.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle