Dynabrade – špička v oboru povrchových úprav

Dynabrade – špička v oboru povrchových úprav - InMagazin.cz Kategorie: PRAKTICKÉ

Americká značka Dynabrade vyrábí už od roku 1969 brusky, leštičky a další nářadí, brusivo a související příslušenství sloužící pro kvalitní povrchovou úpravu.



V internetovém obchodě na adrese www.bencolor.cz si můžete vybrat přesně to, co od Dynabrade budete potřebovat.

Brusné a leštící kotouče

Dynabrade vyrábí brusné kotouče v široké škále hrubostí, které jsou vhodné pro suché i mokré aplikace. Různé typy se hodí pro různé fáze broušení a také různé povrchy. Mohou mít jeden i více otvorů. Například brusný kotouč DG922 AO Disc 125 mm má 16 otvorů a dodává se s hrubostí od P80 do P500. Zcela bez otvorů je Clog free soft film discs 150 mm s hrubostí od P280 až do P3000, který patří k nejkvalitnějším na našem trhu. Má velmi měkké a přizpůsobivé polyesterové brusivo, které je vhodné na broušení před leštěním, a to nasucho i na mokro.

Dynabrade

Leštící kotouče se liší barevným provedením. Kotouče s šedou barvou jsou tvrdé a určené na staré a tvrdé laky, tedy vhodné k renovacím. Zelené kotouče jsou středně tvrdé a díky své struktuře mají univerzální využití jak pro staré, tak i pro nové laky. Modré leštící kotouče jsou středně měkké a hodí se na čerstvě nastříkané laky. Nejměkčí jsou kotouče s černou barvou. Ty se hodí výhradně na práci s pastou DynaOrange, a to na vytažení lesku a odstranění hologramů. Nabídku od Dynabrade doplňuje také leštící podložka z mikrovlákna Dynabrade Micro Buffing Pad 135 mm, kterou kompletně odstraníte zbytky leštící pasty.

Leštící pasty a další výrobky

Dynabrade vyrábí také skvělé leštící pasty v litrových baleních, které neobsahují silikon. DynaTeal pomáhá vysokému lesku a odstraňuje hluboké škrábance. Naopak hrubou leštící pastou je DynaRed, která se hodí k odstraňování škrábanců z laků, barev, gelových nátěrů a z dalších pevných povrchů. Dodává se i v balení po 5 l. Již zmíněná pasta DynaOrange byla speciálně vyvinuta pro zvýšení produktivity přístroje a zlepšený lesk. Je nejjemnější pastou od Dynabrade a na laku ponechá film, který brání usazování nečistot. Značka Dynabrade dodává rovněž různé druhy brusek, leštiček i nářadí k odstraňování polepů.

Ve specializovaném e-shopu na adrese www.bencolor.cz ale najdete mnohem víc. Po registraci navíc zákazníci získají zboží automaticky za ještě nižší ceny.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle