Elektroskútry jsou i bez řidičáku

Elektroskútry jsou i bez řidičáku - InMagazin.cz Kategorie: CESTOVÁNÍ

Chtěli byste do svého zaměstnání či do školy jezdit na elektrickém skútru, ale nejste vlastníkem řidičského oprávnění? V tom případě vám jistě udělá radost fakt, že na některé modely elektrických skútrů řidičák vůbec nepotřebujete.



Elektroskútry, ke kterým není potřeba řidičské oprávnění jsou v oblasti elektromobility velmi žádanou komoditou, a to zejména z toho důvodu, že s nimi nejsou spojeny žádné zbytečné formality ani další starosti. Stačí si tak jen zakoupit elektrický skútr bez řidičáku a rovnou se vydat na cestu.

Které modely elektrických skútrů do této kategorie spadají?

Elektrický skútr bez řidičáku musí disponovat maximálním výkonem do 250 W a rychlostí maximálně do 25 km/h. Dále musí mít přídavné cyklo pedály, díky kterým dané elektro skútry ihned spadají mezi takzvaná elektrokola, ovšem výbavou se naprosto plně rovnají právě plnohodnotným elektrickým skútrům.

elektroskútry

Velmi žádanými elektrickým skútry bez řidičáku jsou například modelové řady e-Fichtl, e-Babeta či e-Moped od Racceway. Mimo jiné jsou tyto modely dostupné hned v několika velmi povedených designech, ze kterých si jistě vybere každý milovník elektromobility.

Na extra výkon zapomeňte

Samozřejmě u těchto skútrů nehraje hlavní roli jejich výkon, jelikož ten je velmi značně omezen nýbrž jejich praktičnost. Tyto skútry velmi dobře poslouží každému, jenž se za jeho pomoci potřebuje dostat rychle a bezpečně například do práce, do školy či se s ním chce projet na koupaliště či na nákup do města.

V těchto ohledech jsou tito pomocníci nenahraditelní. Jejich obrovskou doménou je poté spolehlivost, vysoký komfort, velmi levný provoz a úctyhodný dojezd na jedno jediné nabití. Snadná a velmi prostá obsluha stroje je samozřejmostí.

Elektroskútr za přijatelnou cenu

Ve srovnání s plnohodnotným motorovým skútrem je elektroskútr mnohem levnější variantou. Jeho pořízení se pohybuje v řádech několika desítek tisíc korun. Jejich ceny začínají již na neuvěřitelných 30.000 Kč.

elektroskýtr

O poznání levnější je poté varianta moderního nástupce velmi uživatelsky oblíbené Babety. Za elektrickou verzi této osvědčené klasiky zaplatíte zhruba 27.000 Kč.

Dobrá mobilita i kompaktní rozměry jsou zárukou úspěchu

Elektroskútry jsou mimo jiné velmi kompaktní, co se rozměrů týče. Skútry disponují pouze Li baterií, což se podepisuje na jejich velmi nízké hmotnosti. Mimo jiné se s těmito skútry dá velmi dobře pohybovat i v poměrně hustém městském provoze.

Výhodu rozměrů tohoto vozítka oceníte také při samotném parkování, jelikož se stroj vejde takřka kamkoliv. Parkovat s ním můžete rovněž v takzvaných modrých zónách. Mimo jiné za parkování nebudete muset vůbec nic platit, což rozhodně ocení každý majitel tohoto elektroskútru.


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle