Inov-8 se otevírá ekologii a udržitelnosti s novou běžeckou obuví ROCLITE RECYCLED 310

Inov-8 se otevírá ekologii a udržitelnosti s novou běžeckou obuví ROCLITE RECYCLED 310 - Inmagazin.cz Kategorie: VOLNÝ ČAS

Planeta, příroda, udržitelnost a odkaz budoucím generacím - to vše jsou výrazy, které se v současnosti stávají hybnou silou při změně myšlení a přístupu k výrobě. U značky Inov-8 je právě udržitelnost hlavním pilířem ovlivňujícím vznik běžecké obuvi ROCLITE RECYCLED 310 k jejíž výrobě jsou využity recyklovatelné materiály. Druhým pilířem je samozřejmě maximální využitelnost obuvi.



Vstříc recyklovatelným materiálům

Myšlenka vnést do výroby obuvi ohleduplnost k životnímu prostředí se při výrobě běžecké obuvi Inov-8 ROCLITE RECYCLED 310 odráží v použití recyklovatelných materiálů na pleteném svršku obuvi, který se tak stává plně recyklovatelným. Hlavní roli zde hraje recyklovatelná kůže Clarino použitá ve výstuze a obsázce. Tkanina je vyrobena ze 100% recyklátu plastových pet lahví.

Svršek obuvi je napínán na středně široké kopyto (medium) a celkový koncept vychází z modelové řady ROCLITE. Od klasické běžecké kolekce se ale obuv ROCLITE RECYCLED 310 liší vyšší pevností (použití výztuh a šité konstrukce) a lehce vyšší hmotností.Její rozsah využití se ale díky tomu rozšiřuje i o běh typu trecking nebo speed hiking.

obuv

Objevte dokonalost nové běžecké obuvi značky Inov-8. Najdete ji v nabídce OCR running, společně s další dámskou, pánskou a dětskou běžeckou obuví.

Funkčnost a využitelnost jdou ruku v ruce

Značka Inov-8 se nechce orientovat pouze na to, že nabídne obuv vyrobenou s ohledem na ekologii, ale chce vám dát obuv, kterou si budete moct nazout každý den a využijete ji na úplné maximum.

Proto obuv ROCLITE RECYCLED 310 vychází právě z koncepce oblíbené kolekce ROCLITE, která staví na široce využitelné a univerzální běžecké obuvi vybavené trailovou podešví.

Stejně jako u kolekce ROCLITE, najdete i o obuvi ROCLITE RECYCLED 310 podešev se spolehlivým gripem, komfortním tlumením, vysokou stabilitou, 8 milimetrovým dropem a výrazným 16 milimetrovým tlumením pod patou.

Jediné, v čem se podešev liší je použitý materiál. Grafenový grip nahradil nebarvený přírodní kaučuk. Významnou novinkou je využití materiálu od společnosti BLOOm Materials. Ten je získávaný ze sladkovodních řas, které obvykle ve větším množství škodí sladkovodním zdrojům. Tyto řasy lze jednoduchým procesem zpracovat a použít ve formě materiálu pro mezipodešev, který má podobné vlastnosti jako tzv. EVA pěna.

Vyrazte do přírody s obuví, která je přírodě opět o krok blíže. Běžecká obuv ROCLITE RECYCLED 310 vám poskytne vynikající grip i stabilitu v náročných pasážích. Obuv můžete zakoupit zde.

Pokud s touto značkou běžecké obuvi ještě nemáte zkušenosti, může vás překvapit označení obuvi S, P, M a E. Toto označení udává tvar obuvi, a proto si můžete vybrat ten, který je pro vás nejpříjemnější. Více v tomto článku


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle