Interiér 5x jinak - výběr dveří může dokonale změnit vzhled místnosti

Interiér 5x jinak - výběr dveří může dokonale změnit vzhled místnosti- Inmagazin.cz Kategorie: BYDLENÍ

Při plánování nového interiéru se můžete pustit do designování místností nejen pomocí podlah, různých odstínů stěn a nábytku, ale jako zajímavý designový prvek můžete použít i dveře. Podívejte se, jak různý vzhled interiérových dveří může proměnit stejný interiér.



Při výběru interiérových dveří se dá sáhnout po řadě variant. Existují klasické otočné nebo praktické posuvné interiérové dveře, použít lze běžné plné, různě prosklené nebo designové celoskleněné dveře do interiéru a pokaždé získáte novou podobu místnosti.

Při výběru barev je to pak ještě zajímavější. U prodejců interiérových dveří, jako je společnost Plancher, najdete doslova stovky dekorů a odstínů dveřních křídel. Promyslete si, jak chcete, aby váš interiér působil a podle toho volte dekor i odstín dveří. Zvolíte dveře v přírodním dřevěném dekoru, bílé interiérové dveře nebo dveře v tmavém odstínu? Každé budou působit jinak a pokaždé docílíte jiné atmosféry místnosti.

Dveře v interiéru 5x jinak

Představte si modelový příklad ložnice, u které chcete posuvné interiérové dveře značky Erkado. Který z dekorů zvolíte?

Bílé interiérové dveře - moderní a elegantní prostor

Pokud zvolíte bílé interiérové dveře, v interiéru se to projeví úžasně lehkým vzhledem, místnosti se celkově prosvětlí a získají elegantní a moderní vzhled.

dveře

Antracitové dveře do interiéru - kontrast, který vás bude bavit

Tmavé odstíny dveří se výborně hodí jako kontrast k ostatnímu vybavení místnosti. Antracitové dveře působí designově a hodí se k industriálnímu stylu interiérů.

Skvěle poslouží i šedé interiérové dveře v tmavém odstínu.

dveře

Dveře se světlým dekorem dřeva - vzdušný interiér s dotekem přírody

Krémové, béžové nebo pískové odstíny dřeva se hodí do všech interiérů, které si zaslouží prosvětlit. Světlé dřevo navíc dodá prostoru jemné přírodní akcenty.

dveře

Dveře ve středně tmavém dřevěném dekoru - dýchne na vás útulnost

Střední odstíny dřeva, jaké nabízí například interiérové dveře dub nebo ořech, mají úžasnou vlastnost - dokáží vykouzlit příjemnou útulnou atmosféru. S tímto odstínem dveří se budete cítit opravdu „doma”.

dveře

Tmavý dřevěný dekor interiérových dveří - důstojnost a neotřelý vzhled

Poněkud neobvyklé tmavé dřevěné dekory rozhodně nejsou špatnou volbou. Hodí se pro interiérové dveře do větších místností, ve kterých krásně vyniknou. Tmavé dřevo může mít řadu různých podtónů od červených odstínů, přes klasické hnědé přírodní dřevo až po šedavé až černé tóny.

dveře


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle