Jak podpořit imunitní systém

Jak podpořit imunitní systém - InMagazin.cz Kategorie: ZDRAVÍ

Imunitní systém hraje nejen v současné situaci pozoruhodnou úlohu při boji s chorobami, ale i pro celkový stav vašeho organismu. Někdy to ale selže. Jak je možné do tohoto procesu zasáhnout a podpořit svůj imunitní systém? Co když zlepšíte stravu, doplníte vitamíny nebo bylinné přípravky? Vytvořte si s námi téměř dokonalou imunitu v pár krocích.



Dobré fungování vašeho těla vyžaduje rovnováhu a harmonii ve více ohledech. Účinky zdravého životního stylu na imunitu jsou zájmem mnoha vědců, kteří zkoumají vliv zdravé stravy, doplňků stravy, věku i psychického vypětí.

Vaše obranyschopnost je v první linii v boji s bacily. Zdravá cesta, jak posílit imunitní systém, začíná u vašeho rozhodnutí! Jak na to?

Chraňte své tělo tím, že nebudete kouřit. Environmentální útoky oslabují celkovou obranyschopnost.

Cvičte pravidelně a prokrvujte své tělo, vyplavujete toxické látky, které vás oslabují.

Udržujte si zdravou tělesnou váhu.

Dopřejte si dostatečně kvalitní spánek.

Vyberte si vhodný doplněk stravy, který podporuje imunitu např. ProImmuno, který je vyrobený v jedinečné synergii a obsahuje přírodní složky.

imunita

Omezte alkohol a dodržujte dostatečný pitný režim.

Udržujte se v aktuálních ověřených informacích a nepodléhejte falešným informacím, nabouráváte psychickou pohodu. Omezení stresu je klíčovým faktorem, protože podle moderní medicíny je vztah mezi tělem a myslí úzce provázaný. Dnes jsou prokázány vlivy stresu na celou řadu nemocí včetně srdečních chorob. Zkuste pro sebe něco udělat tím, že zvolníte!

Pozitivně na stav mysli i na podporu imunity působí vitamíny. Vyzkoušejte přírodní cestu výrobků Duolife. Jejich tekutý vitamín C bezpečně podpoří imunitu a doplní nedostatek tolik potřebného vitamínu pro vaše tělo. Unikátní složení a chutná kombinace přírodních biologicky aktivních látek pomáhá tělu vstřebat vitamín C. Vše pro svou imunitu a zdravé tělo i mysl najdete na e-shopu StayVital.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle