Jaké jsou nejoblíbenější pražské adresy pro kanceláře?

Jaké jsou nejoblíbenější pražské adresy pro kanceláře? - Inmagazin.cz Kategorie: ŽIVOTNÍ STYL

Praha je královnou mezi českými městy. Ročně přiláká hromady turistů a občas působí dojmem, že nikdy nespí. Protože platy Pražanů patří k těm vyšším, řada lidí se do hlavního města stěhuje také za prací. Společnosti jsou si toho dobře vědomy a svým zaměstnancům kromě firemních benefitů nabízejí i něco navíc – krásné pracovní prostředí.



Chcete-li i vy přilákat nové zaměstnance do své firmy, toto jsou ty nejoblíbenější adresy, na kterých chce pracovat každý.

Praha 5

Pronájem kanceláří v Praze je velmi žádaný. Které části města jsou ale těmi vůbec nejoblíbenější? Jednou z nich je rozhodně Praha 5. Obyvatelé této části města mají tu výhodu, že nemusejí za prací nikam dojíždět. Právě Smíchov a Anděl totiž disponují moderními a atraktivními kancelářemi. Ale i pokud lidé bydlí v jiné pražské části, dopravní spojení s Prahou 5 je snadné a v její prospěch hovoří i špičková občanská vybavenost.

kanceláře

Praha 4

Další pražskou oblastí, kde pronájmy kancelářských prostor vzkvétají a je po nich obrovská poptávka, je Praha 4. Konkrétně tedy Pankrác, Vyšehrad i Budějovická. Kanceláře u Vyšehradu mají tu výhodu, že jsou obklopeny malebným prostředím a obědové pauzy lze trávit v parku na piknikové dece či na lavičkách s výhledem na celou Prahu.

Praha 8

Svatou trojici doplňuje Karlín. Ten nabral na popularitě zejména v posledních letech, což je patrné z ohromného množství nově vzniklých kanceláří. Tato část Prahy je oblíbená i u zahraničních firem, které se sem stěhují ve velkém. Čím to je? Karlín propojuje tradiční i moderní architekturu a vytváří harmonické místo pro život i pro práci.

Přilákejte k sobě do společnosti nové zaměstnance a změňte svou současnou adresu. Mezi nejoblíbenější části, kde lidé nejraději pracují, patří Praha 5, Praha 4 a Praha 8.

Zdroj obrázku: fizkes / Shutterstock.com


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle