Jaké svatební dekorace jsou letos v kurzu a jak vybrat originální dárky novomanželům?

Jaké svatební dekorace jsou letos v kurzu a jak vybrat originální dárky novomanželům? - Inmagazin.cz Kategorie: VOLNÝ ČAS

Začal se vám hned s počátkem nového roku plnit diář se svatebními termíny vašich kamarádů, známých či rodinných příslušníků? Nebo čeká svatba přímo vás? Potom jistě oceníte zajímavé tipy na svatební dekorace a trendy pro rok 2022. A pokud se chystáte na veselku z pozice svatebních hostů, určitě vám přijdou vhod tipy na neotřelé svatební dary, kterými ženichovi a nevěstě vezmete dech.



Je libo vintage, glamour nebo boho svatbu? Vybraný styl rozhodne o všem!

Máte rádi pastelové tóny? Vintage styl patří poslední roky mezi jeden z nejpopulárnějších. Nebo se ve vašich představách spíše zobrazuje svatba v boho stylu? Dáváte přednost luxusnímu třpytu, který je typický pro glamour styl?

svatba

Cítíte se nejlépe v uvolněném stylu, máte rádi vůni lesa a vysněným místem pro svatbu je romantická louka nebo mýtina? Perfektní volbou pro vás bude přírodní svatba v nespoutaném boho stylu. Jakmile si vyberete šaty na svatbu a postaráte se o ženichovu garderóbu, můžete začít vybírat dřevěné dekorace na svatbu.

Jednotnost stylu a originalita jako základ úspěchu

Svatební výzdoba by měla být především jednotná. Pokud se rozhodnete pro trendy dekorace na svatbu v přírodním stylu, je vhodné držet se jednotného konceptu, to znamená stejný styl od výběru svatebních šatů, kytice, pozvánek, jmenovek atd.

svatba

Chtěli byste originálně svůj velký den i oznamovat? Nechte si svatební oznámení vypálit do dřevěné překližky. Dřevěné svatební přání s osobním textem či věnováním bude také neotřelým dárkem v případě, že se na svatbu chystáte jako host.

Vrbové proutí i dřevěné bedýnky vykouzlí romantickou atmosféru

Dekorace z vrbového proutí jsou skvělým doplňkem, který vaší svatbě dodá příjemně romantický nádech a navíc pak proutěné dekorace můžete využít i doma. Kromě proutěných ozdob budete “nutně” potřebovat také dřevěné bedny. Můžete si vybírat z velkého množství velikostí a zvolit si přírodní dekor nebo opálenou variantu bedýnek.

dekorace

Proutěné zásuvky i proutěné košíky můžete na svatbě použít k uložení květin, svatebních přáníček a darů, skvěle se hodí do fotokoutku na rekvizity a často se využívají také ve sweet baru k uložení dobrot.

Podobně využít můžete také dřevěné bedýnky. Ty navíc mohou posloužit jako odkládací stolky nebo stoličky k sezení. Menší dřevěné úložné boxy a dřevěné krabičky se skvěle hodí právě na přání od hostů, ale naopak do nich můžete uložit i pozornost pro hosty. Boxy po svatbě najdou své využití snad v každé domácnosti, kde je můžete použít jako organizéry do kanceláře nebo na nářadí.

dekorace

Kreativní dárky pro novomanžele, které skutečně potěší

Není nutné být za každou cenu odlišující se a vyčnívat z davu, na druhou stranu je dobré si uvědomit, že například květiny a papírové přání dostane ženich s nevěstou snad od každého hosta, takže proč nepřijít s něčím jiným?

Personalizované dárky udělají radost téměř vždy. Když si dáte trochu práce, můžete novomanželům natočit osobní přání a nahrát ho na stylový flash disk ze dřeva.

dekorace

Dalším dárkem, který stoprocentně najde své využití, je fotoalbum. Vybírat můžete z nádherných dřevěných kousků, které se pro tuto speciální příležitost maximálně hodí. Výhodou těchto dárků ze dřeva je to, že málokdy se sejde více stejných nápadů.

Pokud si chcete svou originalitu ještě více pojistit a doručit novomanželům opravdu kreativní dárky, můžete využít toho, že dřevo je perfektní ke gravírování a vy tak máte možnost novomanželům nechat osobní vzkaz.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle