Jaký dárek zvolit otci k narozeninám?

Jaký dárek zvolit otci k narozeninám? - Inmagazin.cz Kategorie: RODINA

Každý tatínek si zaslouží vědět, že na něj myslíte. Čím ho zaručeně potěšíte? Přinášíme vám tipy na originální dárky k narozeninám.



Aktivní tatínek sportovec a kutil

Co dělá váš tatínek ve volném čase? Možná se chopí hřebíků a vrtačky a odchází soustředěně pracovat do své dílny. V takovém případě by ho mohla potěšit třeba praktická gola sada, nová aku vrtačka nebo třeba i úhlová bruska.

Cítí se víc jako doma na zahradě než v dílně? Vybírejte v obchodech třeba multifunkční zahradnické nůžky, sekeru, sekačku na trávu nebo zahradní vysavač.

Je potřeba si pořádně protáhnout nejen ruce, ale i celé tělo? Tatínka sportovce potěší jakékoli sportovní náčiní. Trekové hole, kolečkové brusle nebo třeba nové lyže zaručují spoustu zábavy. Funkční oblečení, praktická sportovní taška nebo třeba chytré hodinky platí za univerzální dárky pro všechny sportovce.

Osobní překvapení rovnou od srdce

Mimořádně potěší i dárky, které dávají na první pohled najevo, že jste pro ně museli udělat trochu víc, než jen „skočit“ do obchodu. Drobnosti personalizované, které jsou doslova vytvořené na míru obdarovanému, zaručeně potěší.

otec

Ideální volbou je kromě obligátních hrnečků, které vašemu tatínkovi dovolí vychutnat si první ranní kávu, také tričko s vlastním potiskem.

Díky němu bude mít svou milovanou rodinu stále u sebe. A navíc se bude cítit perfektně, protože pro potisk se využívají jen kvalitní trička z velmi odolných materiálů. A protože táta se synem mají pevné spojenectví, mohou to dát najevo i stylovým tričkem pro tatínky.

Zážitky aneb dárky nemateriální

I pro tatínky, kteří nesmýšlí příliš materialisticky, můžete vymyslet skvělé překvapení. Zážitky jsou totiž dárkem, na který jim zůstane to nejdůležitější v podobě celoživotní vzpomínky.

Váš tatínek si může užít trochu adrenalinu a stát se na chvíli pilotem, svézt se ve čtyřkolce nebo v pořádně „nadupaném“ sportovním automobilu. Radost odvážlivcům můžete udělat i simulací volného pádu ve větrném tunelu nebo tandemovým seskokem.

Pro milovníky klidnějších atrakcí máte možnost vybrat klasický wellness pobyt nebo dobrou večeři. Případně vezměte tatínka na dovolenou či na výlet do města, kam se touží už mnoho let podívat. Nadšené pivaře můžete stejně tak poslat na exkurzi právě za pěnivým mokem.

Rodinná oslava

Kolikrát do roka se vám podaří se jako rodina sejít? Zavést narozeniny a další významné události jako svého druhu pravidlo a současně rituál, kdy se rodina sejde, nemusí být úplně od věci.

Dárky jsou jistě milým gestem, které tatínkovi vykouzlí úsměv. Ale vidět pohromadě celou rodinu a cítit se jako její neoddělitelná součást, to je pocit, který vám nic nenahradí. Dejte včas všem vědět, kdy se oslava pořádá, připravte drobné pohoštění a užijte si nenahraditelnou atmosféru doby, kdy můžete být všichni pohromadě.

otec

Co dát na stůl? Tradiční chlebíčky lze ozvláštnit jednohubkami z moderních surovin, jako je avokádo nebo kozí sýr. Pánská část osazenstva obvykle ocení maso ve všech podobách. Zajímavým tipem jsou třeba masovo-sýrové kuličky.

A základem každé oslavy je dort, tak proč nepoprosit maminku, či babičku o pomoc a společně nějaký upéct?


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle