Jakým dárkem překvapit domácího kutila? Tipy na nejlepší dárky

Jakým dárkem překvapit domácího kutila? Tipy na nejlepší dárky - InMagazin.cz Kategorie: VOLNÝ ČAS

Chcete udělat radost svému oblíbenému kutilovi? Pořiďte mu některý z následujících nástrojů. Uvidíte, že se mu stoprocentně trefíte do vkusu.



Zvedák - Aby se mohl kutil podívat všemu na zoubek

Ať už jsou hydraulické, pneumatické, sloupové či nůžkové, zvedáky jsou neocenitelným pomocníkem každého kutila. S jejich pomocí se totiž může podívat pěkně zblízka na cokoliv, co ho zajímá. Ke zvedákům je rozhodně praktické pořídit i gumové podložky.

dárek

Je libo pilu na kov, dřevo nebo kámen?

Každý kutil potřebuje pilu. Nejenom jednu. Zjistěte si, jaký materiál je kutilův nejoblíbenější a přizpůsobte tomu výběr pily. Pásové pily jsou vhodné na řezání kovu, přímočaré se hodí na dřevo, společně se stolními pilami, s nimiž se skvěle manipuluje. V případě, že váš kutil již veškeré pily vlastní, uděláte mu radost doplňky k pilám, popřípadě materiálem, který bude moci s pomocí pily nařezat.

Na uschování nářadí a dalších předmětů

Má-li kutil ve své domácí dílně již veškeré nářadí a nástroje, které ke své tvorbě potřebuje, vsaďte na dílenské skříně a další úložné prostory. Těch totiž není nikdy dost a dá se do nich přehledně uspořádat vše, od těch nejmenších součástek až po ty největší. Čím více úložného prostoru bude mít kutil k dispozici, tím více věcí bude moci vyrobit, takže i úložný prostor je při vymýšlení ideálního dárku pro kutila sázkou na jistotu.

Udělejte radost svému kutilovi a pořiďte mu do jeho dílny něco, co mu udělá radost a co zároveň využije. Ať už se bude jednat o zvedáky, pásové, stolní či jiné pily nebo o úložné prostory v podobě dílenských skříni, uvidíte, že kutilovi se samým štěstím rozzáří oči a půjde daný předmět okamžitě vyzkoušet a hledat mu to nejvhodnější místo v jeho dílně. Víte-li, čemu se daný kutil věnuje nejraději, není nijak složité vymyslet pro něj ideální dárek.

Zdroj obrázku: Luciano Queiroz / Shutterstock.com


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle