Je pro vás miniaturní bullteriér tím pravým psím plemenem?

Je pro vás miniaturní bullteriér tím pravým psím plemenem? - inmagazin.cz Kategorie: DOMÁCÍ ZVÍŘÁTKA

Máte rádi, když je doma veselo a hledáte společníka, který vás neponechá nudě? Mini bulík, jedná se o kombinaci nebojácnosti a temperamentu teriéra se šibalským šaškovstvím klauna, který může zaskočit nepřipraveného majitele. Toto plemeno je spíše teriér než bull a dává to člověku patřičně znát.



Neobvyklý standard přitažlivosti

Malý, ale robustní pes anglického původu, který nevypadá jako žádné jiné malé plemeno - se svým hranatým, svalnatým tělem, velkou hlavou ve tvaru vejce a klabonosem si ho nemůže nikdo splést.

bullteriér

Pes nebo klaun? Nudit se s ním nebudete

Pokud považujete klauny za zábavná stvoření, budete miniaturního bulteriéra milovat. Ve skutečnosti byl popsán jako „tříleté dítě v klaunském obleku“. Plný života a proslulý svými klaunskými vtipy, je rozkošný a chytrý, zároveň velice dobrý hlídač, který se snese s domem i městským bytem.

Chcete psa na suchý zip, který dychtivě očekává každý váš povel?

Potom bulíček není pes pro vás. Mini je extrémně chytrý a zcela nezávislý myslitel. Je odvážný a sebevědomý, někdy až extrémně. Plemena teriérů byla vyšlechtěna tak, aby byla sebeřízená a houževnatá, proto možná nikdy nedosáhnete absolutní předvídatelnosti a spolehlivosti, kterou jsou známá jiná plemena. V dnešní době se miniaturní bulteriér chová jako energický rodinný společník.

bullteriér

Minibulíka si prostě každý zamiluje. S laskavým přístupem a výcvikem, za pomoci kladných metod se z něj stane vychovaný mazel s úsměvem na tváři.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle