Jedinečné vlastnosti vestavných kávovarů Miele

Jedinečné vlastnosti vestavných kávovarů Miele - InMagazin.cz Kategorie: RODINA

Skvělá chuť kávy vás příjemně uvolní. Připravte si svou oblíbenou kávu doma a užijte si chvíle pohody. Vestavné kávovary Miele jsou připraveny nabídnout vám požitek z dokonale připraveného šálku.



Stejně jako další řadu domácích elektrospotřebičů, i kávovary můžete mít doma zakomponované do kuchyňské linky. Vestavné kávovary Miele vám poskytnou jedinečný design spojený s moderními funkcemi pro snadnou přípravu zvolené kávy i následné čištění kávovaru.

Nesporným plusem vestavných kávovarů Miele je jejich design, který zapadne do moderních kuchyní i do kuchyní, které máte laděné do klasického, vintage nebo provence stylu. Díky vestavným spotřebičům ušetříte místo a sjednotíte vzhled celé kuchyně. A nemusí jít nutně jen o vestavné kávovary Miele. U prodejce ETD Elektro Příbram najdete i celou řadu dalších domácích elektrospotřebičů značky Miele. Celou nabídku elektrospotřebičů Miele si můžete prohlédnout ZDE.

Snadná manipulace a výjimečné funkce

Požitek z čerstvě namleté kávy se jistě umocní, když je její příprava snadná, a i následná péče o kávovar vám nezabere moc času. Vestavné kávovary Miele si díky pokročilým funkcím jistě oblíbíte.

kávovar

CupSensor – nikde nic necáká

Kávovary jsou vybaveny chytrou funkcí CupSensor, kdy kávovar sám rozpozná výšku položeného šálku a nastaví trysku tak, aby byla v ideální poloze.

EasyClick

Se systémem EasyClick umístíte nádobu s mlékem pohodlně na čelní stranu kávovaru a nemusíte se bát, že by se vám mléko při manipulaci vylilo.

OneTouch for two

Chcete připravit dva šálky lahodné kávy najednou? Funkce OneTouch for two to umožňuje. Stačí pouze jeden dotyk a můžete si vychutnávat kávu ve dvou.

Autoclean

S funkcí AutoClean se už nemusíte starat o čištění kávovaru. Vestavné kávovary Miele se čistí zcela automaticky. Spařovací jednotka i rozvody mléka jsou tak vždy perfektně připravené na novou přípravu kávy.

CoffeeSelect

U vybraných modelů vestavných kávovarů Miele najdete tři zásobníky na kávu. Kávovar pak při přípravě vybraného nápoje zvolí ideální zrnkovou kávu.

ComfortClean

Pro správnou chuť kávy je důležitá čistota kávovaru. Miele kávovary obsahují komponenty, které můžete jednoduše umývat v myčce na nádobí.

Představte si sen, kdy přijdete domů, vložíte hrneček do vestavného kávovaru a za pár okamžiků máte připravený vonící šálek oblíbené kávy. Tento sen se může stát realitou s vestavnými kávovary Miele.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle