LABBRO – specializovaná nabídka pro milovníky krásného bydlení

LABBRO – specializovaná nabídka pro milovníky krásného bydlení - InMagazin.cz Kategorie: BYDLENÍ

V e-shopu LABBRO najdete skvělý výběr nábytku, spotřebičů, nádobí a dalších výrobků pro pohodlné vaření. A nejen pro něj.



Inspirovat se můžete také pro spaní a vylepšení dalších částí bytu. Nábytek vyrábí na míru rodinná firma Truhlářství Michal Pysk, která na trhu působí již několik let. Zakázkové truhlářství sídlí v Dolním Smrčném, což je část Brtnice. Najdete ho na Vysočině mezi Třebíčí a Jihlavou. Více informací, včetně ukázek realizovaných kuchyní je na webu.

Firma se specializuje hlavně na zakázkovou výrobou kuchyňských linek, vestavných skříní a dalšího nábytku převážně z lamina. Kromě kuchyní si u nich můžete objednat také postele, obývací pokoje, dětské pokoje a další bytový i kancelářský nábytek. Kuchyně ale patří k nejčastějším zakázkám, proto se společnost stala autorizovaným prodejcem vestavných spotřebičů značek ELECTROLUX a AEG, ale prodává také elektrospotřebiče francouzských značek BRANDT a DE DIETRICH. Díky svým zkušenostem firma zákazníkům poradí cenově i funkčně nejoptimálnější výběr vestavných spotřebičů. Kromě toho v e-shopu firma prodává také baterie, dřezy, odpadkové koše a příslušenství.

kuchyň

Společnost spolupracujeme s dalšími renovovanými dodavateli, jako jsou firmy Franke, Blanco, Sepos a Sapeli. Do nábytku je montováno vysoce kvalitní kování značek Blum a Hettich, které vyniká velmi dlouhou životností. Matrace do postelí jsou od další české firmy Dřevočal, která vysoce kvalitní matrace různých tvrdostí a za dostupné ceny vyrábí už více než 30 let. Matrace Dřevočal jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi a s ohledem na nejnovější vědecké poznatky z oblasti zdravého spánku. V nabídce jsou i matrace dětské a doplňky, například chrániče matrací, anatomické polštáře, přikrývky a polštáře z dutého vlákna atd.

Kuchyň


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle