Letní trendy pro moderní muže

Užívejte si léto v moderním stylu Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Letní sezóna je v plném proudu, a tak světoví módní návrháři představili novinky, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.



Klasické trenky i šortky

Volné klasické trenky jsou absolutně v topu pro letní sezónu nejen jako spodní prádlo.

Klasické trenky nikde netlačí a skvěle doplní ležérní outfit. V letním parnu volte takové, které jsou ze 100% bavlny. Díky tomuto měkkému, savému materiálu a vzdušnosti tak nabízejí maximální pohodlí.

Kraťasy až pod kolena

Dokonalého ležérního stylu docílíte díky volným kraťasům pod kolena. Je to zároveň skvělý způsob, jak zůstat v chladu v letním vedru.

móda

Oversized blejzry

Nadměrné blejzry, které frčely v 80. letech. Lehká saka v oversized velikosti můžete libovolně vybírat s pruhy nebo v jedné barvě a kombinovat je s jednoduchým trikem a džíny. A která velikost je ta pravá? Volte takové, které jsou zhruba o jednu až dvě velikosti větší, než nosíte obvykle.

Patchwork styl

Od triček, přes košile až po bundy, hodí se na všechno - patchwork. Kombinujte jej s funky kalhotami, nebo s tmavými kalhotami pro klasický styl.

Kubánské košile

Užijte si letní vánek ve stylové kubánské košili. In jsou výrazné límce a krátký rukáv. Výběr motivu je na vás, nosit se budou tmavé výrazné barvy i světlé nenápadnější vzory. Tyto košile vypadají nejlépe ve světlých odstínech žluté, modré nebo zelené.

Štítové sluneční brýle

Chraňte své oči před sluncem stylovými štítovými brýlemi, které jsou osvěžující alternativou k tradičním brýlím.

móda

Crossbody tašky i ledvinky

Noste všechny věci pohromadě ve stylových taškách křížem přes rameno. Ať už se jedná o brašny ve stylu messenger nebo menší elegantní ledvinky, je to skvělý způsob, jak mít věci stále při sobě.

Páskové pantofle

Dvoupáskové pantofle jsou nejen trendy, ale nabízejí i dvojí oporu, při chůzi tak skvěle sedí a vypadají stylově.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle