Losers Cirque Company chystá na září premiéru s Vandou Hybnerovou a Annou Polívkovou

Losers Cirque Company chystá na září premiéru s Vandou Hybnerovou a Annou Polívkovou - InMagazin.cz Kategorie: DIVADLO

Přední novocirkusový soubor Losers Cirque Company již 13. září otevře vlastní domovskou scénu v branickém Divadle BRAVO!



(dříve Branické divadlo). Hned na 25. září chystá v nových prostorách premiéru rodinného představení MiMJOVÉ, kde se v hlavní roli vystřídají v alternaci Vanda Hybnerová, Anna Polívková nebo Irena Kristeková. Inscenace Losers Cirque Company nejsou jen plné špičkové akrobacie, ale elegantně propojují i světy dalších divadelních žánrů. V dobrodružném příběhu MiMJů tak nechybí dechberoucí akrobatické výstupy, pantomima ani humor. To vše pod taktovkou režiséra, spoluautora inscenace a představitele mistra MiMJů Radima Vizváryho, držitele Ceny Thálie.

Jako v každé správné pohádce budou diváci přihlížet boji dobra a zla: vládkyně temnoty si svými nadpřirozenými schopnostmi podmanila skoro celou Zemi a zastavit ji může pouze zkušený znalec bojových umění v doprovodu svých učňů v podání Jindřicha Panského, Matyáše Ramby a Matese Petráka. Promyšlené kostýmy, hudba a lightdesign netradiční pohádku pozvedají na zcela novou úroveň. Na zábavné pantomimicko-akrobatické podívané soubor pracoval přes rok i s ohledem na odloženou březnovou premiéru.

Slavnostní otevření divadla se uskuteční 13. září a součástí bude pestrý hudebně-divadelní zdarma přístupný program. Na představení MiMJOVÉ pak mohou diváci do Divadla BRAVO! vyrazit do konce sezony ještě 4. října od 15 hodin, 1. listopadu od 18 hodin či těsně před Vánoci 20. prosince v 15 hodin. Více informací na www.divadlobravo.cz. Předprodej vstupenek v síti GoOut.

Na oficiální otevření Divadla BRAVO! v půlce září plánují Losers Cirque Company bohatý zdarma přístupný program, ke přivítají první návštěvníky i vzácné hosty. Program začíná ve 14.00 hodin a součástí bude několik ukázek z vlastní tvorby souboru i práce spřátelených umělců, mimo jiné beatboxera EnDrua nebo souboru DAMUZA. Slavnostní program vyvrcholí koncertem Josephine And The Band.

Do Divadla BRAVO! Losers stěhují i všechna svá další představení. Od nové sezony tak zde mohou diváci navštívit představení The Loser(s), Kolaps, Vzduchem a Heroes nebo se zúčastnit Site specific prohlídky nového Divadla BRAVO!.

Losers Cirque Company je společným projektem společnosti United Arts, Petra Horníčka a Zdeňka Moravce. V současné době má Losers Cirque Company na repertoáru hned několik úspěšných novocirkusových představení – The Loser(s), Wall(s) & Handbags, Beach Boys, Kolaps, Vzduchem, EGO a Heroes, které mělo premiéru v loňském roce. Stálý tým herců, tanečníků a akrobatů vždy zve ke spolupráci další etablované umělce z různých oborů. Vznikají tak jedinečné projekty, které mohou obstát v konkurenci se zahraničními produkcemi.

Losers Cirque Company: MiMJOVÉ

Účinkující

Královna: Vanda Hybnerová, Anna Polívková, Irena Kristeková

Mimstr: Radim Vizváry

Mimjové: Jindřich Panský, Matyáš Ramba, Mates Petrák

Tvůrci

Režie: Radim Vizváry

Scénář: Matěj Randár, Radim Vizváry, Petr Horníček

Dramaturgie: Matěj Randár

Hudba: Ivo Sedláček

Kostýmní výtvarník: Marek Cpin

Design zvířat: Tomáš Martin

Výroba zvířat: Jiří Enoch

Scénografie: Petr Horníček

Light design: Michael Bláha

Zvuk: Karel Mařík

Produkce: United Arts


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle