Nechte si vyměnit staré stoupačky

Nechte si vyměnit staré stoupačky - Inmagazin.cz Kategorie: PRAKTICKÉ

Pokud bydlíte ve starším panelovém či jiném bytovém domě, možná máte pořád ještě staré stoupačky vyrobené z azbestocementu nebo osinkocementu. A to může být nebezpečím pro vaše zdraví, ať už jde o kanalizační nebo vzduchotechnický rozvod.



Jejich výměnu ale nemůže udělat jakákoli instalatérská firma. Budete potřeboval spolehlivého dodavatele, který je schopen staré stoupačky zlikvidovat v souladu s platnou legislativou a s respektem k ochraně životního prostředí. Teprve pak může nastoupit někdo, kdo namontuje stoupačky nové.

Firmou, která vám se starými azbestovými stoupačkami pomůže, je EKOLSAN.CZ, s.r.o. Společnost se sanací a likvidací stavebních prvků s obsahem azbestu věnuje už od roku 1996. Díky dvěma střediskům v Praze a Brně je společnost schopná poskytovat své služby na celém území České republiky. Umí také provést odborný průzkum objektu z hlediska výskytu azbestu i změřit množství azbestových vláken v ovzduší. Pro veškeré činnosti související s ekologickou likvidací azbestu má firma nejen potřebnou techniku, ale i odborně vyškolené zaměstnance.

stoupačky

EKOLSAN.CZ odstraní staré stoupačky i osinkocementové trubky, ať už se ve vašem domě rozhodnete jen pro tuto výměnu, například kvůli havárii, nebo ve chvíli, kdy dům prochází celkovou rekonstrukcí. U všech prvků obsahujících azbest při tom respektuje doporučené postupy. Nejprve pracovníci firmy stabilizují azbest, provedou demontáž staré stoupačky či trubky, azbestové prvky následně zabalí a odvezou. Následně je odevzdají k ekologické likvidaci, přesně v souladu s příslušnými předpisy.

EKOLSAN.CZ odstraňuje také jiné materiály s obsahem azbestu, pomáhá svým klientům s likvidací kanalizačních a vzduchotechnických rozvodů, připravuje prostor pro instalaci nových stoupaček, které pak následně namontují instalatéři.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle