OSMANY LAFFITA v Optik Studiu ve Slovanském domě

OSMANY LAFFITA v Optik Studiu ve Slovanském domě - InMagazin.cz Kategorie: ZE SPOLEČNOSTI

V Optik Studiu ve Slovanském domě představil novou kolekci známý kubánský návrhář Osmany Laffita, který září opět na výsluní s originálními, ručně vyráběnými brýlovými obrubami – OSMANY LAFFITA .



Originalita snoubená s noblesou, tak vystihuje své obruby samotný Laffita. I celý event se nesl v duchu této nálady za přítomnosti několika významných osobností jako například ředitele Fashion Models pana Jiřího Morstadta, Mudr. Ivany Němečkové, vedoucí plastické chirurgie Aurum Clinic, módního stylisty pana Grundoráda a dalších VIP hostů.

„Děkujeme všem, kdo přišli na event a těšíme se na každou další návštěvu, protože tyto krásné ručně vyráběné obruby už mají své místo v naší vitríně a těší se na své nové majitele.“ zve k návštěvě Hana Salomonová, jednatelka Optik Studia Slovanský dům.

Něco k životu Osmanyho Laffity

Módní návrhář Osmany Laffita miluje design interiérů a snaží se udělat z nižborské hvězdárny, kterou před lety koupil, svůj dům snů.

Známý návrhář velmi rád vaří a jeho kuchyně je tedy velká. Je podobná té, jako má jeho maminka na Kubě. Převládá v ní masivní dub a mramor. Mezi vychytávky patří dřez, který je z jediného kusu mramoru a důmyslná dvířka skříněk, která se zasouvají do sestavy, stejně jako výsuvné police s kuchyňskými roboty a mixéry. Při navrhování kuchyně se estét zaměřil na to, aby vše bylo schované a místnost tak působila stále uklizeně.

Jako šatník si módní návrhář vyhradil celý jeden pokoj. Není se čemu divit, vše u něj totiž musí mít svůj oddíl. Mikiny, trička, saka, kalhoty, košile, vše má své místo a je složeno podle barev.

A aby toho nebylo málo, extravagantní módní guru měl trochu zvláštního domácího mazlíčka. Byl jím tygr Bagheera.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle