Pánská přechodová bunda na dlouhé vycházky – jaký model zvolit?

Pánská přechodová bunda na dlouhé vycházky – jaký model zvolit? - InMagazin.cz Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Kdo by nechodil rád na procházky! A čím delší procházka je, tím lépe pro vás. Ať už jde člověk lesem, vesnicí nebo třeba historickým centrem velkoměsta, krásně si při chůzi vyčistí hlavu, protáhne tělo a snáz se tak dostane do psychické pohody. To je v období podzimu, kdy na většinu z nás padá smutek, protože sluníčko už nemá takovou sílu a příroda přichází o svou energickou zelenou barvu, obzvlášť potřeba.



Kromě pevných bot, vydatné svačiny a dobrého smyslu pro orientaci, je ale nutným vybavením na dlouhé procházky ještě něco – kvalitní přechodová bunda, na kterou je spolehnutí, ať už fouká vítr, prší, nebo si na vás podzim či aprílové počasí přichystaly klidně obojí dohromady. Pojďte se s námi v tomto článku podívat na to, co v rámci pánských přechodových bund, tedy svršků vhodných pro nošení v období podzimu a zimy, nabízejí obchody. Určitě si mezi nimi vyberete ten ideální model právě pro vás.

bunda

Design a praktické vlastnosti v jednom balíčku. S jakou přechodovkou uděláte parádu ve městě?

Pro každého má pojem „relaxační procházka“ trochu jiný význam. Ne každý se při procházkách rád brodí blátem, přeskakuje kaluže na polní cestě nebo si z oblečení vypreparovává bodláčí. Pokud se i vy počítáte spíše mezi městské typy, určitě vás zajímá, která pánská přechodová bunda bude v souladu s posledními módními trendy tou nejlepší na vaše dlouhé toulky městem. Samozřejmě vás nezklameme a přinášíme pár tipů.

Na procházku po náplavce, ale třeba i na pivo s kamarády či na cestu do práce si letos oblečte pánskou přechodovku v trendy džínovém vzhledu, kterou za neodolatelnou částku seženete například v internetovém obchodě Bolf, a to hned v mnoha barvách. Do chladnějších dní oceníte model s takzvaným beránkem, tedy s hřejivou podšívkou, která vypadá už od pohledu neuvěřitelně příjemně. Další možností je pánská prošívaná přechodová bunda. Její vzhled působí o něco sportovněji, a proto si ji kromě džín můžete obléci třeba i k designovým teplákům a značkovým sneakers.

Pánská přechodová bunda na výšlapy i relax v přírodě

Pokud patříte mezi ty, kteří si dokáží skutečně oddechnout a psychicky si při chůzi odpočinout jen daleko od lidí uprostřed přírody, je pro vás optimálním řešením pánská přechodovka ze softshellu. Kupte si ji v jakémkoliv barevném provedení, a nejlépe s odepínací stahovatelnou kapucí a stojáčkovým límcem. Díky kombinaci těchto dvou vychytávek se nemusíte obávat ani chladnějšího podzimního větru. V případě potřeby si jednoduše zapnete zip až k bradě a kapuci si stáhnete tak, aby těsně kopírovala linii vašeho obličeje.

Výhodou softshellu je to, že jde o poměrně lehký, ale vysoce praktický a prodyšný materiál odvádějící vlhkost. V tomto modelu přechodové bundy si tedy můžete jít i zahrát fotbal nebo zaběhat. Skvělé jsou i vnitřní kapsy na zip a rukávy s pružným lemem, který nedovolí, aby se pod vaši bundu dostal studený vzduch. Pohodlné nošení, ale i tepelný komfort jsou totiž při dlouhých procházkách v přírodě naprostou nezbytností.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle