Poraďte se, jaká svářecí technika je pro vás nejvhodnější

Poraďte se, jaká svářecí technika je pro vás nejvhodnější - Inmgazin.cz Kategorie: PRAKTICKÉ

Nabídka svářecí techniky a souvisejícího vybavení je na českém trhu velmi široká. Vzhledem k různým akčním nabídkám se nemusíte orientovat pouze podle ceny, ale spíše byste měli posuzovat účel, technické parametry, kvalitu a výkon.



Pokud si nejste jisti, jaké zařízení je pro vás nejvhodnější, poraďte se s někým, kdo se v nabízeném sortimentu skutečně vyzná. Ve specializovaném e-shopu Centrum nářadí takového profesionálního odborníka mají, pro telefonickou konzultaci volejte číslo 773 227 016 v pracovních dnech od 7.30 do 16.00 hodin. E-shop provozuje společnost TR-WELD s.r.o. která má svou kamennou prodejnu a sklad v Třebíči. Tam také k zakoupené svařovací technice poskytují odborný záruční a pozáruční servis.

technika

Vybírat můžete v e-shopu podle druhu svářecí techniky, podle značky i podle ceny. Ale ta by neměla být tím nejdůležitějším kritériem. V současné době jsou i některé velmi kvalitní modely svářeček v akci s významnou slevou a při nákupu v hodnotě nad 5 000 Kč budete mít dopravu zcela zdarma. Navíc, za dražší modely nemusíte platit ihned plnou cenu, ta může dosáhnout i několik desítek tisíc korun, můžete zakoupit vámi zvolené zařízení na splátky, nebo splácet pouze část s celkové sumy. Můžete si zvolit, zda budete splácet vyšší částku pouze pár měsíců, nebo částku nižší a déle, je to pouze na vás.

Kromě svářeček pro různé metody svařování v plynovém ochranném štítu, nebo svařování obalovanou elektrodou si můžete pořídit i potřebný spotřební materiál a veškeré příslušenství, např.pro pájení. Najdete zde také vše potřebné pro řezání kovů plazmou, nebo autogenem, dále sušičky, indukční ohřevy a vodní chlazení, rotátory, polohovadla, odsávače, čističe nerezu, brusky wolframových elektrod, bodovačky a další výrobky. Kromě svařovací techniky si můžete vybrat elektrické i aku nářadí, ruční nářadí, měřicí přístroje a další kategorie pro dům, dílnu a hobby použití, včetně ochranných prostředků, rukavic, brýlí, nebo svářečských přileb.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle