Posviťte si na Vánoce trendově

Posviťte si na Vánoce trendově - InMagazin.cz Kategorie: RODINA

Víc, než kdy jindy je předvánoční období časem, v němž světla hrají velmi důležitou roli. Kdo by neměl radost z krásně vyzdobeného domu či zahrady? Navíc je brzy tma a světélka nám pomáhají cítit se lépe, když světla slunečního si užíváme minimálně.



Ale podobně jako vánoční ozdoby také slavnostní osvětlení se vyvíjí a je ovlivňováno módními trendy. Není to tak dlouho, co jsme si moc vybírat nemohli, ale s masívním nástupem LED technologie se nabídka vnitřního i venkovního vánočního osvětlení značně rozšířila. Zásadní je fakt, že oproti klasickým žárovkám LED osvětlení nevydává zbytečné teplo a je až o 90 % úspornější. Vždy je ale třeba respektovat doporučenou úroveň krytí.

vánoce

Vánoční osvětlení už nejsou jen klasické svítící řetězy, ale také nejrůznější LED dekorace, světelné kabely, závěsy, deště, a dokonce i osvětlení napájená solárně. Firmy nebo skuteční fanoušci vánočních světýlek ocení jistě systém DILED, jehož jednotlivé prvky lze libovolně propojovat a rozšiřovat do velkého celku.

Stále populárnější jsou vánoční dekorace, ať už se jedná o stromky obsypané svítícími květy, LED svíčky a svícny, které nepodpálí záclony ani stromeček, hvězdy v různých barvách samostatně i na řetězech, a to v jednom odstínu, nebo schopné barvy měnit. Krásné jsou i prostorové dekorace, ať už jde o jehlany, koule, hvězdice, stromky, ale také figurky, girlandy, nejrůznější závěsné prvky, nebo kopule s osvětlením uvnitř.

vánoce

Hitem posledních let jsou hlavně světelné závěsy a deště, které snadno a rychle osvětlí i velkou plochu. Vyrábějí se jak pro interiéry, tak na výzdobu externích částí domů a zahrad. Ozdobit jimi můžete nejen okna či stěnu v pokoji, ale také zábradlí na balkonu nebo terase, zábradlí u schodiště, venkovní zdi, pergoly a altánky, střechy domů, živé ploty a další stromy na zahradě. Půvabné jsou rovněž světelné rampouchy v bílé, modré i vícebarevné variantě. Zvlášť venku nádherně vyniká světelný déšť. Určitě pod ním nezmoknete, ale budete si připadat jako v pohádce.

Tak krásné a rozsvícené!


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle