Příjemný spánek pro každého

Příjemný spánek pro každého - InMagazin.cz Kategorie: RODINA

Spát musíme všichni. Někdo usne klidně i ve stoje, jiný potřebuje svou vlastní postel a své povlečení, jinak se pořádně nevyspí.



Na to, abyste si dobře ustlali, si stačí vybrat ty správné lůžkoviny a povlečení. Dnešní nabídka už je tak bohatá, že na své si přijdou i ti, kdo potřebují povlečení, které má atypické rozměry. Věděli jste, že povlečení se kromě u nás obvyklého standardu 140 × 200 cm si můžete koupit povlečení na delší přikrývky, a to 220, 240 a dokonce až 260 cm? A stejné je to také s šíří přikrývky, povlečení může být až 2 metry široké. V klidu a pohodlí se tak vyspí i skutečný obr.

Peří jako pro princeznu

I když nejste zrovna princezna na hrášku, pravé peří je pravé peří. Péřové přikrývky a polštáře se dnes vyrábí podle evropských ekologických standardů a plní se kombinací husího prachové peří a jemného chmýří, které bylo sterilizováno při teplotě 130 °C. Platí, že čím vyšší je podíl prachového peří ve výplni přikrývky, tím je péřová přikrývka kvalitnější. Také péřové přikrývky lze koupit v prodloužené variantě 220 × 140 cm.

Larisa – deka pro každou příležitost

Měkoučká mikroplyšová deka, do které se tak skvěle zamotává u televize, nebo třeba když při večerním grilování přijde s rosou chlad. Vyrábějí se v různých barevných variantách, se vzory i jednobarevné a s rozměry jak pro dospělé, tak pro děti. Pokud se s dětmi či partnerem k sobě rádi při sledování filmu tulíte, kupte si deku z mikroplyše na dvoulůžko s rozměry 200 × 230 cm.

Milujete mikroplyš na dotek a nechce se vám ho vzdát ani v ložnici? Z mikroplyše se vyrábí i lůžkoviny. Mikroplyšové povlečení si můžete pořídit na sólové lůžko i letiště a stejně tak jsou v nabídce mikroplyšová prostěradla.

Skvělé ceny a ověřené produkty od českých i vybraných zahraničních dodavatelů najdete na www.ceskeluzkoviny.cz.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle