Připravte se na letní sezonu

Připravte se na letní sezonu - Inmagazin.cz Kategorie: BYDLENÍ

Při pohledu z okna se vám může zdát, že léto a koupání je ještě daleko, ale věřte, že pokud plánujete již tuto sezonu koupání ve vlastním bazénu, není již času nazbyt. Bazén dnes již není nic nedostupného a lze jej zajistit v různých provedeních a v různých cenových kategoriích.



Od samostatně stojících po zapuštěné, rozličných tvarů a velikostí, z mnoha různých materiálů. Pokud plánujete bazén zapuštěný, je třeba naplánovat i výkopové práce, potřebnou techniku a vše sesouladit s dodavatelem bazénu.

Bazén může být dodaný v typizované velikosti a tvaru, ale není problém ani bazén zcela na míru. V takovém případě je třeba dostatečně dopředu s dodavatelem probrat vše potřebné a připravit návrh, jinak hrozí, že do léta výroba nestihne bazén připravit a dodat.

Ostatně s množícími se tropickými dny i v našich končinách strmě narůstá počet domácností s bazénem a s blížícím se létem stoupá počet objednávek a vytížení dodavatelů. Kromě výkopových prací a bazénu je třeba myslet i čistící techniku a její umístění. I v tomto směru existuje mnoho variant. Aktuálně velmi populární a ideální pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou je bazén se slanou vodou. Pokud takový plánujete, je opět třeba vše s vašimi záměry sladit.

bazeny

Po osazení výkopu bazénem, montáží filtrace a naplnění je určitě třeba upravit i okolí. Přeci jen koupat se uprostřed hromádek zeminy nebývá ten správný požitek. Opět je tak nezbytné předem naplánovat úpravy terénu v okolí, cestičky či chodníčky.

Před vlastní stavbou hlavně nezapomeňte prověřit podmínky pro výstavbu ve vztahu k úředním povinnostem a požadavkům, stejně tak pozor na plnění bazénu, mohou existovat omezení. Pokud budete hledat odborníka a dodavatele, který vám pomůže se vším od A po Z a nebo třeba i takového, který pomůže jen s nějakou částí vašich plánů, vyzkoušejte systém poptávky. Na poptávej.cz se zcela zdarma a bez závazků zadá poptávka na vše, co požadujete. Můžete ji ideálně doplnit i rozměry, nákresy či fotodokumentací a pak už jen čekáte v teple domova na nabídky, které zohlední přesně vaše individuální požadavky a nemusíte tak složitě pátrat po tom, kdo by byl schopen a za jakých podmínek pomoci vám s letním osvěžením. Ještě v průběhu zimy tak můžete mít jasno o tom, jak strávíte léto.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle