Pro letní dětská dobrodružství nemusíte nakupovat luxusní oblečení

Pro letní dětská dobrodružství nemusíte nakupovat luxusní oblečení - InMagazin.cz Kategorie: DĚTI

Léto, dětské tábory, hry u babičky a dědy, jízdy na bruslích, koloběžce, kole a skateboardu nebo lesní výpravy na chalupě či na chatě – to všechno patří k českým prázdninám.



Spotřeba triček, tílek, ponožek, tepláků, mikin a dalšího oblečení je někdy enormní. Proč? Protože na táboře se dá nějaké oblečení zapomenout (skoro po každém turnusu zbydou hromady, k nimž se nikdo nehlásí), v lese a při pádech se často něco roztrhne a je pak tu známá prázdninová pravda: skoro každé dítě za ty dva měsíce viditelně vyroste.

dětské oblečení

Má tedy cenu utrácet za dětské oblečení před prázdninami obrovské sumy? Určitě ne. Stačí si potřebné vybavení na dětské letní putování nakoupit v kvalitním secondhandovém obchodě. Přesně takové second handy provozuje síť obchodů z druhé ruky pod názvem Bellitex. Tato firma patří v oboru secondhandového prodeje v České republice mezi vůbec největší. Bellitex je síť téměř čtyř desítek kamenných secondhandových prodejen a outletů, má také tzv. hrabárny s cenami již od 10 korun za kus v řadě měst a k tomu navíc pořádá i jednorázové prodejní akce v místech, kde zatím Bellitex nepůsobí nastálo. A v neposlední řadě má Bellitex také vlastní e-shop, protože stále častěji si oděvy, prádlo a doplňky z druhé ruky zákazníci chtějí nakupovat pohodlně odkudkoliv online.

Zakoupit tam můžete nejen oblečení pro děti od nejmenších až po teenagery, ale v nabídce jsou také kvalitní kousky pro dospělé. Kvalitní second hand si zakládá na široké škále značek a kvalitě nabízeného sortimentu. Bellitex zboží dováží z celého světa a renomované značky tak můžete získat za zlomek původní ceny. Prodávají se zde dokonce i úplně nové výrobky, a to jak s originální visačkou, tak bez ní. Také neznačkové zboží má velmi dobrou kvalitu.


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle