Půjčky pro OSVČ bez zbytečných otázek a dlouhého jednání

Půjčky pro OSVČ bez zbytečných otázek a dlouhého jednání - InMagazin.cz Kategorie: FINANCE

Začínáte v roli podnikatele, máte skvělý nápad, ale bohužel už ne dostatek prostředků? Nebo jde jen o malou investici do dílny, nákup software, ale i další výdaje, které nesnesou odkladu?



V bance jste byli odmítnuti, protože bonita není dostatečná? Potom určitě ještě není nic ztraceno, protože k mání jsou i klasické nebankovní úvěry určené právě podnikatelům. Samozřejmě jsou zcela neúčelové, není proto důvod, abyste vysvětlovali, proč si je chcete sjednat. Jedinou klíčovou podmínkou je, aby byl žadatelem aktivní OSVČ.

Osobní schůzka zde není nutností

Neradi s někým jednáte tváří v tvář, jednoduše proto, že je možné tolik věcí stejně tak dobře dohodnout online? Potom budou půjčky pro OSVČ zajímavou variantou. Žádné fronty, schůzky smluvené na určitou hodinu nebo nutnost se někam dostavit osobně. Naopak, online řešení je pro obě zúčastněné strany efektivnější, že? Výhod se přitom nabízí hned několik…

  • Bezpečnost. Osobní údaje budou pečlivě šifrované na serveru, k jejich zcizení proto nedojde.
  • Diskrétnost. Nikdo vás neuvidí na pobočce, nikdo si nevšimne návštěvy makléře u vás doma.
  • Jednoduchost. Jenom krátký kontaktní formulář, několik dokladů a schválení už nic nebrání.
  • osvč

Až dvacet tisíc naprosto na cokoliv

Klasická podnikatelská půjčka přinese zajímavé možnosti. Vyberete si v rozmezí 5 a 20 tisíc korun, přičemž lhůta splatnosti se pohybuje mezi sedmi a třiceti dny? Potom je tento produkt určen právě pro vás! Neúčelový úvěr, jednoduchá dohoda, minimum papírování a klid v duši, protože řešení přijde obratem. Peníze totiž můžete mít na svém bankovním kontě ještě dříve, než za pouhou čtvrthodinu! Bez probírání složitých detailů a s krátkou smlouvou, širokými možnostmi a minimem podmínek. Máte účet v české bance, který je pro OSVČ vlastně i nutností? Pak už sjednání opravdu vůbec nic nebrání!


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle