Robotická sekačka šetří čas i námahu

Robotická sekačka šetří čas i námahu - InMagazin.cz Kategorie: ZAHRADA

Zahrada přináší mnoho radosti, ale jednou z činností, kterou miluje málokdo, je sekání trávy. Ať už máte zahradu jen o pár desítkách metrů čtverečních, nebo váš dům obklopuje menší park, robotická sekačka vám dokáže ušetřit hodně času, který můžete věnovat něčemu, co vás skutečně baví. A navíc váš trávník bude vypadat dokonale.



Tiché sekání

Podobně jako robotické vysavače opanovaly české domácnosti, tak i robotické sekačky se rychle stávají v naší republice běžným standardem. Jsou tiché, takže je můžete klidně nechat pracovat i ve chvíli, kdy podáváte rodinný oběd na terase, nebo grilujete s přáteli. Tichý chod robotické sekačky umožňuje ji klidně použít i ve dnech, kdy jsou místní vyhláškou omezeny hlučné domácí práce. Hluk běžné sekačky je ostatně otravný i ve všední dny a robotická sekačka tak zabrání zbytečným konfliktům se sousedy.

Bezobslužný provoz

Robotická sekačka vůbec nepotřebuje vaši asistenci, pracuje zcela samostatně. To uvítají určitě senioři, nebo osoby, které mají problém s pohybem, nebo prostě nemají na sekání trávy čas. Robotická sekačka pracuje podle předem nastaveného programu, dokonce se i sama nabíjí. Jednoduchou obsluhu zvládne úplně každý. Nechte si u odborníků poradit, jaká sekačka bude pro vaši zahradu tou nejlepší volbou. Robotickou sekačku vám ochotně předvedou a vybraný model rovnou u vás doma nainstalují. Samozřejmě vás také naučí ji ovládat.

Perfektní trávník bez námahy

Protože robotická sekačka udržuje trávník neustále perfektně posečený. Jeho kvalita se díky tomu zvyšuje, protože se trávník zahušťuje a je zdravý. Díky práci robotické sekačky se do půdy vrací vlhkost a také živiny. Skvělou robotickou sekačku určitě najdete pod značkou GARDENA. Inteligentní robotické sekačky této značky disponují sofistikovanou a inovativní technologií, která se o váš trávník skvěle postará. Inspiraci najdete třeba na webu smart-zahrady.cz.


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle