Skvělý dárek pro firemní partnery

Skvělý dárek pro firemní partnery - InMagazin.cz Kategorie: FINANCE

Vánoční kampaně se začínají řešit už koncem léta. Proto není radno podceňovat ani výběr každoročních dárků pro firemní partnery. Toužíte po tom, aby byl letos váš dárek originální? Zkuste letos překvapit opravdu osobitým a praktickým dárkem.



Víno neurazí, ale ani nenadchne

Víno patří mezi nejčastěji darované předměty. Pravdou ale je, že je to dárek, který v sobě ani přes kreativní etiketu nemá kousek originality. Navíc trefit se do vkusu a chutí obdarovaného také není jednoduché. Řekněme si, že se z vína stalo trochu takové klišé.

Dárek na míru

Co takhle letos zkusit něco netradičního? Dárek na míru, který se možná tváří na první pohled nezajímavě, ale zaručeně najde své využití u vás všech. Řeč je reklamních látkových taškách s potiskem.

Reklamní tašky s potiskem

Mezi produkty společnosti Rolsit.cz patří výroba tašek na zakázku, na které se zaměřují už od svého založení. Specializují se na výrobu tašek a obalů z ekologických materiálu, které jsou šetrné k přírodě a mají dlouhou životnost. Mezi používané materiály k výrobě patří netkaná textilie a také GOTS certifikované BIO bavlna, obojí v několika barevných provedeních.

Přesně podle vašich představ

Na základě vašich požadavků je společně s firmou vytvořen návrh, jak by měl výsledný produkt vypadat. Můžete na tašku umístit logo, obrázek, jméno firemního partnera nebo jakoukoliv jinou grafiku. Pro aplikaci potisku se používají vyspělé digitální technologie nebo velmi kvalitní sítotisk, ani po několika použitích se design tašky neošoupe a nedrolí. U bavlněných tašek je možné nechat si logo vyšít.

Permanentní reklama

Díky tomu, že taška může být potisknutá logem či znakem firmy a můžete ji opakovaně používat, stává se z ní nenápadný, ale účinný prostředek dlouhodobé reklamy. Pamatujte, že lidé nejen pěkný design ocení, ale především si ho budou i pamatovat. Vlastně tak můžete firmě ušetřit náklady na reklamu.

Zaujala vás představa, že pro své firemní partnery pořídíte letos dárek, který mohou využívat každý den? Neváhejte kontaktovat firmu Rolsit.cz. Rádi se s vámi domluví na konkrétní představě výrobku.


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle