Svíčky s vůní medu

Svíčky s vůní medu - InMagazin.cz Kategorie: RODINA

Světlo potřebujeme k životu skoro stejně jako potravu. I když jsme obklopeni nejmodernějšími svítidly, rádi se vracíme ke světlu svíček, které dodá tu správnou světelnou atmosféru každé slavnostní události i teplé světlo domácí pohodě.



Svíčky patří k našemu životu už po tisíciletí a stejně jako naši předci i my si můžeme užívat dokonalé svíčky z jedinečného přírodního materiálu – ze včelího vosku.

Právě včelí vosk je pro výrobu svíček skutečně dokonalým materiálem, ať už se jedná o svíčky dekorační, ve skle, plovoucí nebo čajové svíčky. Svíčky ze včelího vosku nejen výborně hoří a skvěle vypadají, ale jejich světlo je doprovázeno jedinečnou vůní včelího vosku a medu. Jemná vůně dokonale doladí atmosféru klidu, čistoty a pocitu zázemí. Pokud nevíte, co darovat svým blízkým, svíčka ze včelího vosku jim jistě udělá vždycky radost.

svíčky

Svíčky z včelího vosku se vyrábějí buď stáčením voskových platů, nebo litím rozpuštěného vosku do vhodných nádob a forem. Sortiment je více než bohatý. U litých svíček si tak můžete vybrat ze sezónních, například s velikonočními či vánočními motivy, ze svíček s tématikou včel a pláství, či ve tvaru nejrůznějších přírodnin. V nabídce jsou i svíčky v podobě oblíbených symbolů – čtyřlístek, srdíčka, růžová poupata, i méně obvyklé, jako například svíčka jako Rubikova kostka, klubko, nebo svíčka ve tvaru spirály. I klasické válce z vosku mohou být ozdobeny přírodním motivem, třeba lístkem. Vedle přirozené zlatavé barvy včelího vosku se svíčky prodávají i zabarvené do červena a zelena.

Stáčené svíčky z včelího vosku mají nejčastěji tvar válce, ale jsou také s půdorysem čtverce. Jsou buď hladké, nebo zdobené dekoracemi na povrchu (včelka, pečeť, přírodní ozdoby, jutový přebal apod.). Svíčky z pravého včelího vosku se stáčejí i do tvaru kužele, či růží. Kromě žluté jsou i červené, fialové, zelené a temně modré. Můžete si také zakoupit sadu na výrobu stáčených svíček a vyrobit si své vlastní. Plovoucí svíčky mají různé tvary – vypadají jako květiny, ořechy, srdíčka a včelí buňky.

Inspiraci nejen před Vánocemi najdete v dárkových baleních, ať už se jedná o jednu, dvě či tři svíčky, speciální svícen, nebo celou svíčkovou kazetu. V kovové krabičce je skryta luxusní svíčka se třemi knoty, která vydrží svítit až 9 hodin. Stačí si jen vybrat na webu.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle