Teplo a teplá voda pro firmy – starosti s cenou můžete pustit z hlavy pokud..

Teplo a teplá voda pro firmy – starosti s cenou můžete pustit z hlavy pokud.. - InMagazin.cz Kategorie: PRAKTICKÉ

Chtěli byste své firmě zajistit stabilní dodávky levného tepla a teplé vody? Pak jste na správném místě.



Při snižování nákladů na energie přitom nemusíte nijak experimentovat, stačí využít ověřené řešení, na které spoléhají firmy napříč Evropou. Jsou jím průmyslová tepelná čerpadla, na která spoléhají například majitelé výrobních firem, zemědělci, provozovatelé budov různého typu, ať už jde o rekreační, obchodní, skladovací, kulturní či sportovní objekty. Průmyslová tepelná čerpadla svým majitelům pomáhají nejen držet na uzdě náklady na energii, ale takézlepšit konkurenceschopnost na trhu, lépe plánovat náklady, snížit závislost na dodávkách energetických komodit (uhlí, plyn).

Dále pak tepelná čerpadla firmám pomáhají s oslovením segmentu zákazníků, kteří při svém nákupním rozhodnutí zvýhodňují produkty či služby s nízkou zátěží na životní prostředí.

voda

Pracují spolehlivě pro armádu, nemocnice i výrobní firmy

Považujete tepelná čerpadla za pouhý „doplněk“ k jinému zdroji tepla a teplé vody? Pak vězte, že na tepelná čerpadla dnes spoléhají strategické objekty v podobě nemocnic, škol, nemocnic, armádních budov. Vždyť průmyslová tepelná čerpadla jsou schopna fungovat i při venkovní teplotě -25 °C, zajistit řádově stovky kubíků teplé vody denně, ohřát výstupní vodu až na 120 °C.

S tepelnými čerpadly se v budoucnosti u podnikatelských a veřejných budov budete setkávat stále častěji. Je pouze na vás, jestli jejich výhody využijete ve prospěch svého podnikání. Pokud byste se rádi dozvěděli, kolik peněz vám průmyslová tepelná čerpadla mohou ušetřit, stačí kontaktovat zástupce společnosti GT Energy s.r.o. specializující se na dodávky tepelných čerpadel a řešení úspor energií, viz https://www.gt-energy.cz/cz/kontakt.

Zdroj obrázku: Bself / stock.adobe.com


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle