Trampolíny děti milují

Trampolíny děti milují - Inmagazin.cz Kategorie: DĚTI

Zahradou zařizujeme ideálně tak, aby se jej na ní každý člen rodiny našeho své místo. Určitý prostor je tak vyčleněn pro pěstování a záhony a jiný pro odpočinek, ale myslet musíme i na děti a jejich hry.



Asi každý majitel zahrady zná dobrý pocit z toho, když se mu povede upravit záhon, úspěšně vyklíčí budoucí úroda nebo zrovna přesadil sazenice zeleniny. Pak ale rozhodně nechceme, aby mohlo dojít k jakémukoli poškození, což se však při dětské hře může stát. Nejen z tohoto důvodu bychom tak pro děti a jejich hraní i aktivní trávení času měli vymezit určitý prostor na zahradě, který bude patřit jim a nebudou se bát, že nám poničí záhonky nebo stromy. Mezi oblíbené vybavení patří trampolína pro děti, protože poskytne zdravou zábavu a je také užitečná pro zlepšování fyzické kondice. Trampolína je ideální pro zlepšení koordinace a rovnováhy, a zároveň pomáhá posilovat svaly. Vybírat můžeme z mnoha typů od těch menších, které jsou vhodné pro menší zahrady až po velké trampolíny s ochrannou sítí pro maximální bezpečnost.

děti

V létě oceníme také bazén pro děti, zvlášť, pokud na zahradě je tráví volný čas o prázdninách. V bazénu se mohou děti osvěžit, plavat i vymýšlet různé vodní hry. Ty nejmenší bazény jsou snadno skladovatelné a přenosné, můžeme je v případě potřeby přesunout jinam. U dětí jsou populární také bazény se skluzavkou, které jim zaručí hodiny zábavy a také zlepší koordinaci pohybů i rovnováhu. Při výběru místa pro umístění bazénu musíme myslet i na to, že kolem něj budou děti běhat třeba s vodními pistolkami. Není proto dobré ho umisťovat velmi blízko našich záhonků nebo čerstvě vysazených růží.

Místo na zahradě určené pro dětské hry bychom měli mít dobře na očích, abychom na děti mohli dohlížet. Zvlášť v létě, kdy si hrají v bazénu, je musíme mít pod dozorem a hlídat, aby nedošlo k úrazu nebo jiným komplikacím.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle