Víc než jen poslední rozloučení

Víc než jen poslední rozloučení - Inmagazin.cz Kategorie: RODINA

Když zemře někdo, koho jste milovali, je úplně jedno, kolik mu bylo let. Vždycky bolí ta definitivnost – už si s ním nikdy nepopovídáte, neusměje se na vás, už tu není. Každý na takovou událost reaguje trochu jinak, ale málokomu z pozůstalých se chce místo truchlení a osobního prožití tak velkého životního zvratu řešit technické záležitosti související s posledním rozloučením.



Skutečně kvalitní a profesionální pohřební ústav je nejen vykonavatelem vašich smutečních přání, ale také rádcem. Nejde jen o vlastní pohřeb, ale také o řadu dalších věcí, které je třeba udělat, někdy i hodně rychle. Víte, jaké to jsou? S tím by vám měli pomoci právě zaměstnanci pohřební služby.

Ty nejkvalitnější jsou k dispozici nonstop. Kdykoli, klidně uprostřed svátečního večera, vám zvednou telefon, poradí a pomohou. V Třebíči a jižně od tohoto města patří k takovým profesionálům Pohřební ústav Škarek se sídlem v Kojeticích (asi 10 km jihozápadně od Třebíče směrem na Moravské Budějovice). Jsou připraveni zajistit veškeré služby a formality spojené s úmrtím blízkého člověka, zajištěním posledního rozloučení a také místa jeho posledního odpočinku.

pohřeb

Po úmrtí a nezbytné návštěvě lékaře je nutné uložit až do obřadu tělo zesnulého na vhodné místo, což včetně převozu pohřební ústav zajistí jako první věc. Následně je třeba se dohodnout na podrobnostech.

I kdybyste to do kanceláře pohřebního ústavu Škarek měli daleko, zaměstnanec firmy vás navštíví klidně u vás doma nebo na jiném vámi určeném místě. Tam dohodnete nejen druh obřadu, ale také vše související s uložením ostatků, ať už se jedná o klasický pohřeb, nebo uložení urny po kremaci. Hrob či urnové místo vám zařídí a upraví také sami, včetně výroby pomníku a potřebných kamenických prací. Zajistí samozřejmě i květiny, svíce a další výzdobu dle přání pozůstalých.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle