Vilapark Klamovka: jedinečná šance bydlet v zeleni i na dohled od centra Prahy

Vilapark Klamovka: jedinečná šance bydlet v zeleni i na dohled od centra Prahy - Inmagazin.cz Kategorie: BYDLENÍ

Novostavba v satelitu za Prahou? V posledních letech vlivem nedokonalé dopravní infrastruktury poptávka po bydlení ve středních Čechách klesá. Není divu, nikomu se nechce každodenně trávit dlouhé hodiny v kolonách, které neberou konce. A kromě práce a nutnosti placení hypotéky pak nezbývá čas na nic, jen na dovážení dětí do školy nebo na kroužky či na jiné volnočasové aktivity. K tomu všemu vysoká hypotéka na dlouhé roky, to opravdu nepřipomíná žádný splněný životní sen. Naštěstí může být vše jinak, rezidenční projekt Vilapark Klamovka splňuje vysoké nároky na bydlení, k tomu nechybí zeleň a zahrádka. V čem je tento projekt unikátní?



Byty pro milovníky komfortu

Zničit si život špatnou koupí nemovitosti na dlouholetou hypotéku? Pořídit byt na Smíchově je velkou investiční šancí, protože nemovitosti budou v srdci metropole získávat na ceně, k tomu je bydlení v centru velmi pohodlné.

vilapark

Lokalita Klamovky je perfektně dostupná veřejnou dopravou a v okolí je veškerá občanská a sociální infrastruktura. Jen pár zastávek tramvají se nachází administrativní a obchodní centrum Nový Smíchov. Z druhé strany je to autem jen pár minut na výpadovku směrem na letiště nebo na dálnici do Německa.

Na výběr ze dvou celků

V rámci rezidenčního projektu Vilapark Klamovka se staví celkem osm budov, které protíná pěší stezka vedoucí do veřejné části parku. Čtyři vyšší bytové domy jsou orientované směrem k městu a je z nich překrásný výhled, naopak čtyři nižší viladomy se nacházejí v krásné zahradě.

Byty mohou mít balkon, terasu, lodžii nebo předzahrádku, která může mít až 500 metrů čtverečních. Celkový počet bytů je 117, přičemž katalog obsahuje nejmenší jednotky 1+kk až pětipokojové penthousy s terasou. K některým bytům přísluší sklepní kóje, k ostatním se může přikoupit, obdobně jako garážové stání v podzemním podlaží.

vilapark

Pro každodenní radost

Výhodou zůstat ve městě a nestěhovat se do satelitů přilehlých k metropoli je možnost užít si velkoměsto se vším, co přináší. Zajít do bazénu? Na každodenní tréninky se nachází krytý bazén přímo na Strahově. Zahrát si s přáteli fotbal? Hřiště v parku Klamovka rozhodně nezklame.

Na nákupy? Na Anděla je to jen několik málo minut tramvají, což jistě ocení všichni, kdo nechtějí marnit svůj čas, ale raději si jej naplno užívají. Za kulturou nebo na skleničku? Pátá pražská část je domovem mnoha divadelních scén, po představení navíc není problém zajít do některé z vyhlášených restaurací na jídlo či víno.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle