Vyhrát můžete i bez nákupu zboží

Vyhrát můžete i bez nákupu zboží - inmagazin.cz Kategorie: VOLNÝ ČAS

Denně se na internetu objevuje celá řada soutěží, ale pokud chcete vyhrát nějaké zajímavé ceny, musíte obvykle zakoupit nějaký produkt, nebo splnit úkol, který nemusí být úplně jednoduchý. Ale vyhrát můžete i mnohem snáz. Stačí, když si na sociálních sítích vyhledáte stránky Vyhrajto.com, kde se několikrát měsíčně soutěží o hodnotné výhry a jediné, co musíte udělat, je pár kliknutí.



Nejde o žádný podvod a je jen na vás, zda soutěžit budete chtít nebo ne. Princip je vždy obdobný: Na facebookové nebo instagramovém stránce Vyhrajto.com najdete jednotlivé soutěžní příspěvky. Pokud se rozhodnete zapojit, stačí, když kliknete na To se mi líbí jak na soutěžní stránce, tak u konkrétního příspěvku, a svůj lajk dáte také stránce firmy, která do soutěže věnovala výhru. Pak už stačí jen v komentáři pod příspěvkem označit někoho ze svých přátel. Určitě mezi nimi máte někoho, kdo má také rád soutěže.

soutěž

Bojíte se nevyžádané reklamy? V tom je kouzlo sociálních sítí. Pokud vás daný produkt nebo firma přestane zajímat, stačí svůj lajk později zrušit, případně si jinak upravit své soukromí přesně podle toho, co vás zajímá. Ale šance vyhrát je velká, tak proč se nepobavit a nezasoutěžit si na pár kliknutí.

A o co se hraje? To samozřejmě záleží na aktuální soutěži, ale v minulosti na Vyhrajto.com výherci získali například elektrickou řetězovou pilu, box na nářadí, zlaté i stříbrné šperky, náramkové hodinky, chytrý náramek, Mcbook Air, Apple iPhone, sběratelské modely aut a řadu dalších hodnotných výher. Ale soutěží se i o menší, ale praktické ceny, například brýle proti modrému světlu, gely na bolavé klouby, keramické květináče, trička a další textil. Výhodou je, že soutěže mohou být provázeny i slevovými akcemi, takže výhodu získá každý, kdo si soutěžní příspěvek přečte a zadá slevový kód.

Zdroj: www.great-business.eu


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle